Στον Εργοτέλη ο αρχηγός της Εθνικής Νέων

Football League 31 Αυγούστου 2018, 18:08

Ακόμη μία σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε ο Εργοτέλης, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον αρχηγό της Εθνικής Νέων, Κωνσταντίνο Χατζηδίμπα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, μετά από πέντε χρόνια στις ομάδες υποδομής του ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος στις αρχές του καλοκαιριού, αφού δε συμφώνησε στο συμβόλαιο που του πρότεινε ο “δικέφαλος”.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Εργοτέλης, ο Χατζηδίμπας απασχόλησε μεταγραφικά και Παναθηναϊκό, Άρη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Π.Α.Ε. Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Χατζηδίμπα!

Ο 19χρονος μέσος (γεννηθείς 12/5/1999) με ύψος 1,83 τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στις ομάδες νέων του ΠΑΟΚ απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος καθώς δεν υπέγραψε το συμβόλαιο που του πρότεινε η πλευρά του “Δικεφάλου” του Βορρά.

Ο νεαρός διεθνής και αρχηγός της Εθνικής Νέων συμφώνησε με την ομάδα μας και δεσμεύτηκε με συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια. 

«Είμαι 19 χρονών και έχω όνειρα. Σε οποία ομάδα και αν είμαι θέλω να δουλεύω σκληρά και να παίζω. Ο Εργοτέλης είναι μια μεγάλη ομάδα όπου το πλάνο, η φιλοσοφία και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει σ’αυτήν είναι στοιχεία που μου ταιριάζουν και με κέρδισαν. Κοιτάω πάντα ψηλά και θέλω με τον Εργοτέλη να ζήσω τα καλύτερα» δήλωσε αμέσως μετά την συμφωνία του με την ομάδα μας ο Κώστα Χατζηδίμπας.

Να σημειώσουμε ότι τον ποδοσφαιριστή διεκδικούσαν ο Παναθηναϊκός και ο Αρης.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards