Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Βραζιλιάνος Πολέτο

Football League 14 Σεπτεμβρίου 2018, 22:33

Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι και επίσημα ο Βραζιλιάνος Λούκας Πολέτο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε τη “χρυσή” τομή στις συζητήσεις που είχε με τους Λαρισαίους το τελευταίο διάστημα και καλείται να αποτελέσει μία σημαντική μονάδα στη φαρέτρα της τεχικής ηγεσίας, ερχόμενος από την Γκρέμιο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κινούμενη αστραπιαία, αμέσως μετά την απομάκρυνση του Steven Ribery κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός σπουδαίου νεαρού ποδοσφαιριστή.

Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ ανακοινώνει επισήμως την απόκτηση του 23χρονου βραζιλιάνου άσου, Lucas Poletto Costa. Ο Lucas Poletto γεννήθηκε στο Μπέλο Οριζόντε της Μίνας Ζεράις στην Βραζιλία στις 29 Μαρτίου 1995. Έχει ύψος 1,84 μ και έρχεται στην Ελλάδα και την Λάρισα από την γνωστή Γκρέμιο, ομάδα Α’ Εθνικής Βραζιλίας.

Θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους παίκτες στην χώρα του καφέ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι γνωρίζεται πολύ καλά με τους συμπατριώτες του, στον Απόλλωνα. Μπορεί να παίξει σαν επιθετικός στα άκρα, αλλά και μέσα στην περιοχή, αφού είναι αρκετά γρήγορος, διεισδυτικός έχοντας πολύ καλό σουτ.

Πριν πάει στην Γκρέμιο είχε αγωνισθεί ακόμη και στις Ιnternacional Figueirense, το 2012–2013 στην Milan και το 2016–2017 στην Santos. Ο Lucas Poletto έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο στην ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισα και αναμένεται στην χώρα μας την Δευτέρα (17/09). Ο Lucas Poletto πήρε την φανέλα με τον Νο 88».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards