Στον Ίκαρο ο Γιαπιντζάκης

Ίκαρος Μουρνιών | 19 Ιανουαρίου 2018, 14:54

Την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικου΄Μάρκου Γιαπιντζάκη με μορφή δανεισμού από τον Πανακρωτηριακό, ανακοίνωσε ο Ίκαρος Μουρνιών. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Γιαπιντζάκης θα αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Σταμάτη Φλεμετάκη με τον οποίο συνεργάστηκε και πέρυσι στην ΕΘΚ στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Πιο πριν είχε αγωνιστεί στην ομάδα Κ15 του Πλατανια για ένα χρόνο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος και αρχηγός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΧ, κατακτώντας μάλιστα το κύπελλο “Μάχη της Κρήτης” τον Μάΐο του 2016 στην Παλαιόχωρα. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει την απόκτηση του 17χρόνου μεσοεπιθετικού, Μάρκου Γιαπιτζάκη γεν. 30- 06-2000 με Δανεική Παραχώρηση από την ομάδα του Πανακρωτηριακού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με την Κ15 του Πλατανιά στο Πρωταθλημα της Super League. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Πανακρωτήριακου και γρήγορα ξεχώρισε για το σπουδαίο ταλέντο του. Αναντικατάστατο στέλεχος και αρχηγός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Β’ Κατηγορία με τη φανέλα της ΕΘΚ. Φέτος ανέβηκε στην ομάδα του Πανακρωτηριακού, όπου δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και θέλησε να ακολουθήσει τον πρώην προπονητή του Σταμάτη Φλεμετάκη, όπου μαζί του στην  ΕθΚ είχε μια πλήρη και καλή σεζόν. Ευχαριστούμε την ομάδα του Ακρωτηρίου για τη συναίνεση της μεταγραφής και ιδιαίτερα τον προπονητή της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού κ. Γ. Ντενεκεντζή. Μάρκο καλώς όρισες στην οικογένεια μας!!!

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden