Στις 5 Σεπτεμβρίου η “Ανάβαση Ζούρβας-Θερίσου 2018”

Ποδηλασία | 30 Αυγούστου 2018, 13:52

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ο Ποδηλατικός Όμιλος Χανίων Τάλως ΑΝΕΚ LINES διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου, με την επωνυμία "Ανάβαση Ζούρβας-Θερίσου 2018".

Η διοργάνωση αφορά τις κατηγορίες Νεανίδων, Παίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι, Μάστερ, ΟΠΕΝ και θα γίνει στην περιοχή Αγυιά-Φουρνές-Μεσκλά-Θέρισο.

Η προκήρυξη της διοργάνωσης αναφέρει τα εξής:

Ο Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEK LINES διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου με την επωνυμία «ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΟΥΡΒΑΣ-ΘΕΡΙΣΟΥ 2018» στις 5/9/2108 στις κατηγορίες Νεανίδων, Παίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι, Μάστερ, Όπεν στην περιοχή Αγυιά-Φουρνές-Μεσκλά-Θέρισο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Εκκίνηση στην εκκλησία στην Αγυιά.

15:30 Αγώνας 10 χιλιομέτρων Παμπαίδες-Παγκορασίδες (Αγυιά-Φουρνές-Μεσκλά) https://www.gpsies.com/map.do?fileId=efbkvjqzbxjrzlod

15:45 μ.μ. Αγώνας 6 χιλιομέτρων Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα (Αγυιά-Φουρνές).

https://www.gpsies.com/map.do?fileId=zxlpkwgqlsziiixr. Η εκκίνηση θα δοθεί ως ατομική χρονομέτρηση

16:00 Αγώνας 18 χλμ Νεάνιδες, Παίδες -Μάστερ/Όπεν (Αγυιά-Φουρνές-Μεσκλά-Θέρισο). https://www.gpsies.com/map.do?fileId=swysosczrumatidz

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιτρέπεται η συμμετοχή των σωματείων δύναμης Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Για τους αγωνιζόμενους ΟΠΕΝ απαραίτητη η κατάθεση στη Γραμματεία υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμέτοχής πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Δευτέρα 3/9/2018 και ώρα 14:00 με email στο talosteam@gmail.com αποκλειστικά με την φόρμα συμμετοχής (σε μορφή excel)

Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών με ευθύνη των εκπροσώπων των ομάδων από την Γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή κάθε επίσημης κατηγορίας που συμπληρώνεται θα απονεμηθούν μετάλλιο και δίπλωμα, στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Στους συμμετέχοντες κατηγορίας Όπεν θα γίνει βράβευση στους 3 πρώτους ανά ηλικιακή κατηγορία (15-29, 30-39, 40-49, 50+)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Οι αγωνιζόμενοι των κατηγοριών μάστερ και όπεν καταβάλλουν το ποσόν των 10€ για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Εθελοντές Σαμαρείτες η Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων/Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αλυτάρχης του αγώνα Φραγκιουδάκης Γιώργος τηλ. 6948882715

 

karta antonis garden