Στη Φλώρινα με την Εθνική ο Μερμίγκης

Μπάσκετ 18 Μαρτίου 2019, 16:06

O Γιάννης Μερμίγκης κλήθηκε στην Εθνική Παίδων για προπονητικό τριήμερο, το οποίο έχει οριστεί να διεξαχθεί στην Φλώρινα το διάστημα 23-25 Μαρτίου.

Ο Χανιώτης αθλητής, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στον Προμηθέα Πατρών, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Το Σάββατο, 23 Μαρτίου, όλοι οι αθλητές θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ για ν’ αναχωρήσουν για τη Φλώρινα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: «Προπονητικό τριήμερο της Εθνικής Παίδων θα διεξαχθεί στην Φλώρινα το διάστημα 23-25 Μαρτίου.

Οι αθλητές που καλούνται είναι οι: Αλέξανδρος Καλάθης (Ολυμπιάδα Παπάγου), Τζουλιάνο Τόλας (Περιστέρι), Νικόλαος Γκίκας (Πανιώνιος), Αχιλλέας Διαμαντής (ΑΕΚ), Γιάννης Νάσης (Πεντέλη), Σωτήρης Οικονομόπουλος (Ολυμπιακός), Σωτήρης Ναυπλιώτης (Ακαδημία Αθηνών), Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πάτρας), Γιάννης Μερμίγκης (Προμηθέας Πάτρας), Αθανάσιος Μπαζίνας (Προμηθέας Πάτρας), Άγγελος Οικονομίδης (Προμηθέας Πάτρας), Λεωνίδας Κολιός (Προμηθέας Πάτρας), Γιώργος Πετανίδης (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Βασίλης Θεογιάννης (ΔΕΚΑ), Τάσος Νέστωρας (Καστοριά), Παναγιώτης Μακαρατζής (Αστέρας Καβάλας), Κυπριανός Νταλάρης (Cold Spring Harbor NY).

*Οι αθλητές από την Αθήνα καλούνται να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 23 Μαρτίου (09.00) για την αναχώρησή τους στη Φλώρινα. Οι αθλητές από Θεσσαλονίκη, Καστοριά και Καβάλα να βρίσκονται στο Ξενοδοχείο VELTSI (6ο Χλμ Φλώρινας-Πρεσπών) στις 17.00. Οι αθλητές της Πάτρας θα ενσωματωθούν στην αποστολή κατά τη διάρκεια της μετάβασής της στη Φλώρινα».

karta antonis garden