Στη Σπάθα το γειτονικό ντέρμπι με… αγγλικό σκορ

Σπάθα Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 21 Απριλίου 2018, 20:14

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Βαρουξάκη που πέτυχε χατ τρικ, η Σπάθα νίκησε τον τυπικά γηπεδούχο Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών, με 4-3 στο Κολυμπάρι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ι. Βαρουξάκης από μπαλιά του αδερφού του Νεκτάριου έκανε το 0-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε το 0-2.

Στο 20ο λεπτό η Σπάθα έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ροδοκανάκης για μαρκάρισμα και στο 33′ ο Μπούχλης με σουτ μείωσε σε 1-2. Στο 41′ όμως και πάλι ο Βαρουξάκης έκανε το 1-3 και παράλληλα σημείωσε χατ τρικ, μέσα σε ένα ημίχρονο.

Στο 57′ ο Κουδέρης βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και σημείωσε το 1-4, ενώ στο 70′ ο Κελέση δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 80′ ο Αράπη με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-4, ενώ στο 94′ ο Μπούχλης κέρδισε πέναλτι και ήταν εύστοχος για το τελικό 3-4.

Ποσειδών Κ.Ρ. (Δημήτρης Ανθούσης): Καλοριζικάκης, Νταγκουνάκης (58′ Λαφαζάνης), Σεληνιωτάκης, Ράπτης, Κομπογεννητάκης, Λιανιδάκης, Καβακόπουλος, Κελέση, Κολομπάκης (58′ Μαριανάκης), Μπούχλης, Αράπη (74′ Χρυσός)

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Μετόντιεφ (70′ Ρεθεμιωτάκης), Αράμποφ (80′ Πουρσανίδης), Αντ. Νικολακάκης, Μοσχανάκης, Ροδοκανάκης, Ανδρ. Νικολακάκης, Αλκούρτι, Κουδέρης (90′ Μπραουδάκης), Ν. Βαρουξάκης (85′ Παπαδοκωνσταντάκης), Ι. Βαρουξάκης

 

 

Estrella