Στη Μεσσαρά η Κλεισιάρη

Βόλεϊ | 20 Ιουλίου 2018, 19:41

Στο πρωτάθλημα της Pre League με τη φανέλα της Μεσσαράς θα αγωνιστεί φέτος η Ευτυχία Κλεισιάρη.

Μετά την παρουσία της τα τελευταία χρόνια στον ΟΠΕΡ, η αθλήτρια του Κύδωνα παραχωρήθηκε στη Μεσσαρά, η οποία ευχαρίστησε τον χανιώτικο σύλλογο για τη συνεργασία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την έναρξη της συνεργασίας του για την σεζόν 2018-19, με την Ευτυχία Κλεισιάρη ανακοινώνει ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς.

Η Ευτυχία Κλεισιάρη θα αγωνίζεται στην PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ με την Μεσσαρά. Η 23χρονη ακραία η οποία τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ο.Π.Ε. Ρεθύμνου εντάσσεται στο δυναμικό της Μεσσαράς, καθώς έδειξε την επιθυμία της να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο αγωνιζόμενη με την ομάδα μας.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς ευχαριστεί τον Α.Ο ΚΥΔΩΝ για την άριστη συνεργασία.

Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε στην Ευτυχία καλή σεζόν, με υγεία και να πετύχει μαζί μας κάθε στόχο της.

ΤΣΕΛΑΝΗ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η απόκτησης της Ειρήνης Τσελάνη από τον ΟΠΕΡ:

Την έναρξη της συνεργασίας του για την σεζόν 2018-19, με την Eιρήνη Τσελάνη ανακοινώνει ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς.

Η Ειρήνη Τσελάνη θα αγωνίζεται στην PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ με την Μεσσαρά. Η 22χρονη αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία ως κεντρική αλλά και ως διαγώνια, τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ο.Π.Ε. Ρεθύμνου και εντάσσεται στο δυναμικό της Μεσσαράς, καθώς έμεινε ελεύθερη μετά την αποχώρηση του ΟΠΕΡ από το πρωτάθλημα της Α2.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς καλωσορίζει την Ειρήνη και της ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και να πετύχει μαζί μας κάθε στόχο της.

 

karta antonis garden

Rabona ad