Στη Β’ Εθνική οι άνδρες του ΟΑΧ

Τένις | 10 Δεκεμβρίου 2019, 19:08

Την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει η ανδρική ομάδα του ΟΑ Χανίων, η οποία πρώτευσε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας και πήρε το εισιτήριο της ανόδου.

Η Χανιώτικη ομάδα αποτελούμενη από τους αθλητές Σπύρο Ναούμ – Άγγελο Καραχάλιο, με συνοδό τον Νικόλαο Κατσιφαράκη, νίκησε και στα δύο παιχνίδια. 2-0 επί του ΟΑ Σητείας και 2-0 την ομάδα Λατώ Αγίου Νικολάου καταλαμβάνοντας την 1η θέση στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο (07/12) στα γήπεδα του ΑΟ Λατώ Αγίου Νικολάου.

Την άνοδο στη Β’ Εθνική κατέκτησε επίσης και η γυναίκεια του ΟΑ Λατώ Αγίου Νικολάου. Αναλυτικότερα, στην κατηγορία των ανδρών συμμετείχαν 3 ομάδες και έγιναν 3 συνολικά συναντήσεις, στην πρώτη ο ΟΑ Χανίων νίκησε με 2-0 τον ΟΑ Σητείας, στην δεύτερη ο ΟΑ Χανίων νίκησε επίσης με 2-0 την ομάδα του Λατώ Αγίου Νικολάου και στην τρίτη συνάντηση ο ΟΑ Σητείας νίκησε 2-0 την ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Στην κατηγορία των γυναικών η μοναδική ομάδα που παρουσιάστηκε για να αγωνιστεί ήταν του ΑΟ Λατώ Αγίου Νικολάου. Οι συνθέσεις και η κατάταξη των ομάδων στην κατηγορία των ανδρών:

1η θέση ΟΑ Χανίων: Σπύρος Ναούμ – Άγγελος Καραχάλιος, Συνοδός: Νικόλαος Κατσιφαράκης
2η θέση ΟΑ Σητείας: Ιωάννης Κοντογιωργάκης – Ιωάννης Γλεζάκης, Συνοδός: Ιωάννης Γλεζάκης
3η θέση Λατώ Αγίου Νικολάου: Εμμανουήλ Χαμηλάκης – Νικόλαος Σφυράκης – Ιωάννης Αλεξανδρίδης, Συνοδός: Γεώργιος Μήλας

Η ομάδα των γυναικών του Λατώ Αγίου Νικολάου δήλωσε συμμετοχή με τις αθλήτριες Μαρία Κοντολαιμάκη – Εμμανουέλα Δαβράδου, Συνοδός αποστολής: Ιωάννης Τζώρτζης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος της Ζ’ Ένωσης κ. Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον ΑΟ Λατώ Αγίου Νικολάου για την άριστη φιλοξενία των αγώνων, τις ομάδες που συμμετείχαν και σε όσους συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.»

JoyMachine

Rabona ad