Στηρίζει τις εκδηλώσεις της Δαμάστας ο ΟΦΗ

Super League 1 16 Αυγούστου 2018, 14:14

Ο ΟΦΗ αποδέχτηκε την πρόσκληση της Δαμάστας, που αγωνίζεται στην Α2 ΕΠΣΗ και θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται για την αντιστασιακή δράση της περιοχής και την εκτέλεση 30 κατοίκων της από τα γερμανικά στρατεύματα στον πόλεμο του ’40.

Στο πλαίσιο αυτό, έτσι, την Κυριακή (19/08) θα γίνει ένα φιλικό στις 5.30μ.μ. με την τοπική ομάδα και το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου θ’ αποτελέσουν κυρίως νεαροί παίκτες από την Κ20.

Η σχετική ενημέρωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποδέχθηκε την πρόσκληση, από την ομάδα της Δαμάστας, προκειμένου να συμμετάσχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει  η περιοχή για την σπουδαία αντιστασιακή της δράση και την εκτέλεση 30 κατοίκων, απο τα Γερμανικά στρατεύματα, στον πόλεμο του ’40. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίζει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες, που έχουν να κάνουν με την ιστορία του νησιού μας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης, θα γίνει και ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή (19/8) στις 5.30 στο γήπεδο της Δαμάστας, στο οποίο θα συμμετάσχει μια ομάδα του ΟΦΗ, αποτελούμενη κυρίως από παίκτες της Κ20 του ΟΦΗ, ενώ το «παρών» θα δώσει και αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η συμμετοχή του ΟΦΗ στο εν λόγω γεγονός γίνεται, αφ’ ενός μεν για να τιμήσει τις εκδηλώσεις μνήμης, αφετέρου για να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά, τον φίλο του ΟΦΗ, επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την πολύτιμη βοήθεια του στην ομάδα μας, στη φετινή περίοδο.

Ο Αντώνης Παπαδάκης, είναι ο χρηματοδότης και αιμοδότης της φιλόδοξης ομάδας της Δαμάστας, η οποία αγωνίζεται στην Α2 ΕΠΣΗ».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad