Στην Cosmote TV το Κύπελλο Ελλάδας

Ποδόσφαιρο 10 Οκτωβρίου 2019, 17:08

Με δελτίο τύπου την Πέμπτη (10/10) η ΕΠΟ ενημέρωσε για την μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας την περίοδο 2019-20

Η Cosmote TV θα μεταδίδει και την τρέχουσα σεζόν τα παιχνίδια από τη φάση των «16» μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019-20.

Ακόμη, ενημέρωσε για την πορεία των διαδικασιών όσον αφορά την κατάρτιση του αναθεωρημένου οικονομικού σχεδίου της Ομοσπονδίας αλλά και την επιστροφή του Δημοσθένη Κουπτσίδη στη θέση του προέδρου Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντων του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέμπερτ Χούμπελ και του
ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο της Ε.Π.Ο. (Πρόεδρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος, Α’ Αντιπρόεδρος, Β’ Αντιπρόεδρος, Ταμίας και Εκτελεστικός Γραμματέας), να διαβουλευθεί άμεσα το πλαίσιο του προτεινόμενου αναθεωρημένου οικονομικού σχεδίου της Ομοσπονδίας, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες τελικής κατάρτισής του και να υλοποιήσει τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες. Η FIFA και η UEFA θα ενημερώνονται διαρκώς για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται.

Με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. ο κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων, αντί του κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του προκειμένου να επιστρέψει ο κ. Κουπτσίδης στη θέση που εξαρχής κατείχε. Επίσης, με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής Διοργανώσεων. Οι προκάτοχοί τους κ.κ. Λεωνίδας Θωμαΐδης και Σταύρος Ψαρόπουλος αντίστοιχα παραμένουν μέλη των Επιτροπών τους.

Έγινε αποδεκτή, μετά από διενέργεια διαγωνισμού, η προσφορά της Cosmote TV, στην οποία παραχωρούνται τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-20 από τη φάση των «16» μέχρι και τον τελικό.

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad