Στην 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η Μαρία Κατσούλη

Πολεμικές Τέχνες | 20 Νοεμβρίου 2018, 14:11

Από το Πανελλήνιο Κύπελλο η "σκυτάλη" πέρασε στα πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων 2018, με τη Μαρία Κατσούλη να φέρνει τη μεγαλύτερη διάκριση για τον ΑΣ Κρήτες.

Η νεαρή αθλήτρια κατέλαβε την 5η θέση, έπειτα από τρεις αγώνες που έδωσε, ενώ ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τέσσερις ακόμη αθλητές.

Ο Ανδρόνικος Παναγιωτίδης έπειτα από δύο αγώνες αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από το φαβορί της κατηγορίας, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, στον οποίο είχε πάρα πολύ καλή παρουσία, καταλαμβάνοντας τελικά την 9η θέση.

Οι Στέφανος Βούτας και Γεωργία Τζανίδη δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του πρώτου αγώνα.

Panellinio paidon korasidon3

Rampalakos

Την περασμένη Παρασκευή ο Γιάννης Ραμπαλάκος συμμετείχε στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων (2007) και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο, έπειτα από έναν δυναμικό αγώνα που έδωσε.

Ο προπονητής του ΑΣ Κρήτες, Νίκος Καντάρας, για την παρουσία των αθλητών του, δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη εβδομάδα με τα τρία πρωταθληματα. Απέσπασαν 7 μετάλλια στο κύπελλο, ενώ είχαν πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα παρότι αγωνίστηκαν οι πέντε αθλητές μας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος και υψηλός αφού για να καταφέρει κάποιος να διακριθεί στις κατηγορίες έπρεπε να κάνει πέντε με έξι αγώνες! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και γυρνάμε γεμάτοι εμπειρίες και επιτυχίες πίσω στην βάση μας. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί την ANEK LINES & BLUESTAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων».

Panellinio paidon korasidon

Panellinio paidon korasidon2

 

karta antonis garden

Rabona ad