Στην 5η θέση η Κουργιαντάκη και το Ομαδικό στη Γλασκώβη

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 6 Αυγούστου 2018, 21:26

Μια εξαιρετική παρουσία κατάφερε η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος στο αγώνισμα του Ομαδικού, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Ανάμεσα στα κορίτσια που κατάφεραν αυτή την πολύ σημαντική διάκριση για την Εθνική μας ομάδα, μία Χανιώτισσα, η Ολγα Κουργιαντάκη, η οποία μαζί με τα άλλα κορίτσια, είχε μία εξαιρετική παρουσία.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εκτέλεσαν με επιτυχία τα εξής κορίτσια: Ιφιγένεια Δίπλα, Ολγα Κουργιαντάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Αννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα και Γεωργία Βασιλοπούλου.

Οσον αφορά το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε -ξανά- η Ρωσία, το ασημένιο η Ουκρανία και το χάλκινο η Ιταλία, ενώ τέταρτη ήταν η Ισπανία.

Την Τρίτη (6/8), πέμπτη και προτελευταία ημέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή μιας άλλης Χανιώτισσας, της Νικολέτας Παπαγεωργίου που θα αγωνιστεί μαζί με τον Βασίλη Γκορτσιλά στον τελικό του Ελεύθερου Μικτού Ντουέτου.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad