Στην πρωταθλήτρια Αλβανίας, Σκεντερμπέου, συνεχίζει ο Ζίκο

Ποδόσφαιρο 11 Σεπτεμβρίου 2018, 12:36

Στην Αλβανία, στην πρωταθλήτρια ομάδα της Σκεντερμπέου (KF Skënderbeu), συνεχίζει την καριέρα του ο Ρενάτο Ζίκο. Ετσι, ένας ακόμα πρώην παίκτης του Πλατανιά βρίσκει νέα ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ζίκο είναι ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Κρητικού Αστέρα και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πλατανιά, παίζοντας στις ομάδες Κ17 και Κ20, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, όπου έγινε επαγγελματίας.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε έτσι και συνεχίζει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια ομάδα της Αλβανίας, η οποία να σημειωθεί πάντως ότι τελεί υπό τιμωρία από την UEFA. Συγκεκριμένα, πριν από καιρό τιμωρήθηκε με δεκαετή αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ!

Skënderbeu

Η πρωταθλήτρια Αλβανίας, Σκεντερμπέου. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ανιχνεύτηκαν στην Betradar μη φυσιολογικά πονταρίσματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που την αφορούσαν και μάλιστα το παιχνίδι που εξόργισε την UEFA ήταν αυτό απέναντι στην Κρουσέιντερς για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League τη σεζόν 2015-16, που είχε διεξαχθεί στην Ιρλανδία, το οποίο κίνησε τις διαδικασίες της ώστε να υπάρξουν αυτές οι κυρώσεις εναντίον της αλβανικής ομάδας.

Οπως και να ‘χει, ο Ζίκο δίνει συνέχεια στην καριέρα του, μεταπηδώντας από το ελληνικό πρωτάθλημα σε αυτό της Αλβανίας όπου σκοπεύει ο ίδιος να έχει μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.

Estrella
Papantonakis Cards