Στην προετοιμασία παίκτες από Κ20 και Κ17

Πλατανιάς | 25 Ιουλ 2018, 13:11

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην προετοιμασία παίκτες από την Κ20 και την Κ17 θα δώσει ο Πλατανιάς. Αναλόγως, ο Πάουλο Κάμπος θα αποφασίσει εάν κάποια από αυτά τα παιδιά θα πάρουν θέση στο ρόστερ της Φούτμπολ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ούτως ή άλλως, ο Πλατανιάς θα πρέπει να κατεβάσει τη νέα χρονιά ομάδα στο πρωτάθλημα Κ19 της Φούτμπολ Λιγκ, επομένως ένα μέρος από αυτούς τους παίκτες θα πλαισιώσει αυτό το ρόστερ. Από εκεί και πέρα όμως, αρκετοί παίκτες από τις δύο ομάδες υποδομών θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Πάουλο Κάμπος, ο οποίος έτσι θα μπορέσει να επιβεβαιώσει τις δυνατότητές τους.

Για την προετοιμασία, όλα συνηγορούν ότι η έναρξη της φετινής χρονιάς θα δοθεί την επόμενη Τετάρτη 1 Αυγούστου, εκτός κι αν, τελικά, η “πρώτη” αποφασιστεί να γίνει την προηγούμενη, Τρίτη 31 Ιουλίου. Επίσης, δεδομένη μπορεί να θεωρείται η πρόθεση της ομάδας να βγει εκτός Χανίων για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και απομένει να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι αυτό το μέρος όπου θα χτιστεί η νέα ομάδα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad