Στην Παναχαϊκή ο Τριβιζαδάκης

Football League 18 Ιουλίου 2018, 9:00

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τριβιζαδάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ηρακλειώτης τεχνικός αφήνει την Κρήτη και συνεχίζει στο τιμ των Πατρινών ως προπονητής φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης. Για μια δεκαετία εργάστηκε στις υποδομές του Εργοτέλη, ακολούθησαν τρία χρόνια στον πάγκο της Μικτής ΕΠΣΗ και την περίοδο 2016-2017 πέρασε από τον Ηρόδοτο ως προπονητής φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τριβιζαδάκη, Προπονητή Φυσικής Κατάστασης & Αποκατάστασης. Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και υπό παρακολούθηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος “Λειτουργική διαχείριση τραυματισμών σε αθλητές και αθλούμενους” ενώ έχει αποκτήσει το Δίπλωμα Προπονητικής UEFA A.

Από το 2004 έως και το 2014 εργάστηκε στον Εργοτέλη ως Γυμναστής στην Ομάδα Κ20 και ως Προπονητής των Τμημάτων Υποδομών. Από το 2014 έως το 2017 απασχολήθηκε ως Ενωσιακός Προπονητής της Ε.Π.Σ Ηρακλείου ενώ το χρονικό διάστημα 2016-2017 ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στην ομάδα του Ηροδότου.

Δημήτρη, Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad