Στην Ουγγαρία για προετοιμασία ο Αναστασάκης

Στίβος | 24 Ιουλίου 2018, 15:12

Στην πόλη Σζομπαθέλι της Ουγγαρίας θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του Μιχάλη Αναστασάκη πριν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής της σφυροβολίας θα ταξιδέψει την Τετάρτη (25/07) στην Ουγγαρία, μαζί με τον προπονητή του Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, αλλά και την πρωταθλήτρια σφυροβολίας Σταματία Σκαρβέλη.

Στην ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρονται τα εξής:

Στην Ουγγαρία θα ταξιδέψει την Τετάρτη (25/7) ο Μιχάλης Αναστασάκης με τον προπονητή του Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, αλλά και την Σταματία Σκαρβέλη.

Το γκρουπ θα παραμείνει στην πόλη Σζομπαθέλι έως τις 2 Αυγούστου, όπου θα έχει την ευκαιρία να κάνει το  τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του, πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Παράλληλα, οι δύο αθλητές της σφυροβολίας θα πραγματοποιήσουν τον τελευταίο τους αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σε διοργάνωση που θα γίνει στην  πόλη όπου θα διαμένουν, την Πέμπτη (26/7). Τόσο ο Αναστασάκης όσο και η Σκαρβέλη αγωνίστηκαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση.

Μάλιστα ο Αναστασάκης δείχνει πως στο Βερολίνο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια εμφάνιση ανάλογη του Άμστερνταμ, διοργάνωση στην οποία ήταν τέταρτος.

 

karta antonis garden

Rabona ad