Στην ΕΡΤ οι επτά “άστεγες” ΠΑΕ – Ακολουθούν κλήρωση και προκήρυξη

Super League 1 7 Αυγούστου 2018, 16:59

Οριστικά στην ΕΡΤ καταλήγουν οι επτά "άστεγες" ΠΑΕ που μέχρι σήμερα δεν είχαν συμφωνήσει με κανένα κανάλι για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους.

Αυτό σημαίνει ότι Γ. Βασιλειάδης και ΠΑΕ κατέληξαν στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη (7/8) σε συμφωνία, η οποία αφορά γενικότερα το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, αυτές οι επτά ΠΑΕ, που πρόκειται για τους Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Αρη, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικό θα μοιραστούν 17.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα διαμοιραστούν αναλογικά (άλλα θα πάρει ο Παναθηναϊκός και άλλα η Ξάνθη). Ουσιαστικά, η συμφωνία με τις 7 αυτές ομάδες είναι για τα επόμενα 2+3 χρόνια.

Κατά συνέπεια, πλέον περνά στην τελική ευθεία το θέμα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για αυτή την Πέμπτη (9/8) στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ. Επίσης, πρόκειται να υπάρξει και Γενική Συνέλευση, όπου με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η προκήρυξη, αφού πλέον θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το πώς θα διαμορφωθούν τα πρωταθλήματα (Σούπερ Λιγκ 1 και Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ) για τη μεθεπόμενη περίοδο. Φυσικά, για τη Φούτμπολ Λιγκ δεν θα υπάρξει προκήρυξη, αφού ο φορέας είναι άλλος, εντούτοις θα φανεί πώς θα διαμορφωθούν οι Σούπερ Λιγκ 1 και 2 από τη σεζόν 2019/20, άρα θα προκύψουν σαφέστατα συμπεράσματα και για την “μικρότερη” Φούτμπολ Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πρόκειται να ξεκινήσει 25 και 26 Αυγούστου. 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad