Στην εκπνοή πέρασε από την Αγ. Μαρίνα ο Άρης Βουκολιών

Άρης Βουκολιών Α.Ο. Αγίας Μαρίνας | 21 Ιανουαρίου 2018, 13:37

Με γκολ του Αλμπάν Μυφτάρι στην εκπνοή του αγώνα ο Άρης Βουκολιών κατάφερε να περάσει από την Αγία Μαρίνα, μένοντας έτσι σε νικηφόρα τροχιά και σε αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Γ' Κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το γκολ ήρθε μετά από σέντρα του Δελάκη και κεφαλιά του Τσουχλαράκη, με τον Μυφτάρι να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και απλά να την “σπρώχνει” στα δίχτυα του Αυγουστιανάκη από πολύ κοντά. Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο το ένα με τον σκόρερ τους και το άλλο με τον Γιανναράκη.

Αυτή ήταν μάλιστα η 5η συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Κώστα Παρασκάκη και χωρίς να έχει δεχτεί κανένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, με τέρματα 10-0. Τελευταία απώλεια ήταν την 5η αγωνιστική στο εντός έδρας 1-1 με το Καλτσέτο.

Ο Άρης παραμένει έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας και είναι ακόμα “ζωνταντός” στην μάχη των πρώτων θέσεων, όντας -4 από την δεύτερη Υρτακίνα και το -7 από την πρωτοπόρο πλέον Πέργαμο.

Αγία Μαρίνα (Κώστας Ηλιάκης): Aυγουστιανάκης Ι. Μαστοράκης, Τεπερίδης, Δουρουντουδάκης (80′ Παππάς), Λυτινάκης, Ν. Μαστοράκης, Μιχελάκης, Χρ. Χατζηνικολάου (75′ λ.τρ. Φραγκιουδάκης), Αλ. Μαρκετάκης, Μπαλαντινάκης, Γωνιωτάκης (55′ Ράντοφ)

Άρης Βουκολιών (Κώστας Παρασκάκης): Καραπατάκης, Δελάκης, Αντ. Μυφτάρι, Ψαρουδάκης, Μελετάκης, Τσαβαρής, Μπουρδάκης (65′ Καστανάκης), Αλμ. Μυφτάρι, Πατελάκης (78′ Τσουχλαράκης), Γεωργουσάκης (90′ Κ. του Γ. Πενταράκης), Γιανναράκης

Estrella

Papantonakis Cards