Στην Εθνική Κορασίδων δύο κορίτσια της γυναικείας ομάδας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο | 30 Μαρτίου 2018, 14:50

Στην Εθνική Κορασίδων κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Πριόνα δύο κορίτσια του ΑΟ Χανιά, με το γεγονός να είναι τιμητικό τόσο για τις ίδιες όσο και για την ομάδα τους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την Εβελίνα Κονταράκη και την Χρυσάνθη-Μιχαέλα Γεωργιακάκη στις οποίες σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έυχεται καλή επιτυχία σε αυτή τη σημαντική τους στιγμή.

Παράλληλα ο ΑΟΧ καλεί όποιο κορίτσι επιθυμεί να συμμετάσχει με την ομάδα στο πρωτάθλημα Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα με απαραίτητη προϋπόθεση να είναι γεννηθείσα του 2002 και μετά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα λάβουν μέρος στην Εθνική Κορασίδων δύο αθλήτριες της ομάδας μας, η Κονταράκη Εβελίνα και η Γεωργιακάκη Χρυσάνθη Μιχαέλα .
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και η παρουσία τους στην Εθνική ομάδα να αποτελέσει την αφετήρια μίας λαμπρής καριέρας.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ για το πρωτάθλημα Κορασίδων έχει ως εξής: Όποιο κορίτσι επιθυμεί να συμμετέχει  στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κορασίδων να επικοινωνήσει με την υπεύθυνη Κ. Αγγελική Λαβασίδου τηλ 6955585895. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι γεννηθείσα από το 2002 και μετά”.

Estrella
Papantonakis Cards