Στην Α1 και του χρόνου ο ΟΑΧ!

Πινγκ Πονγκ | 18 Μαρτίου 2019, 13:04

Την παραμονή στην Α1 εθνική κατηγορία γιορτάζει η ομάδα πινγκ πονγκ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων! Αυτή η μεγάλη επιτυχία για τον ΟΑΧ πιστοποιήθηκε στο πλαίσιο των τριών τελευταίων αγωνιστικών που διεξήχθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Ως εκ τούτου, ο ΟΑΧ για 17η συνεχόμενη χρονιά την παραμονή του, δείχνοντας από τις πιο σταθερές ομάδες της Α1. Η φετινή ομάδα, την οποία αποτέλεσαν οι Νίκος Αντωνιάδης, Αντώνης Μαλινάκης και Κώστας Μουτσάκης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΟΑΧ είναι το εξής:

Με την επιτυχή παραμονή της ανδρικής ομάδα πινγκ πονγκ στο πρωτάθλημα της Α1 για μία ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε και η φετινή συμμετοχή για τον ΟΑΧ.

Η ομάδα των Νίκου Αντωνιάδη, Αντώνη Μαλινάκη και Κώστα Μουτσάκη μπορεί να γνώρισε τρεις αναμενόμενες ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια που έδωσε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, χάνοντας από Ολυμπιακό (4-0), Παναθηναϊκό (4-1) και ΑΕΚ (4-0), αλλά κατάφερε να σφραγίσει την παραμονή. Αυτό προέκυψε, ουσιαστικά, χάρη στη νίκη για το ΑΣ Πέρα σε βάρος της Φιλίας Ορεστιάδας (4-1). Φυσικά, γι’ αυτή την επιτυχία, ο ΟΑΧ εργάστηκε σκληρά όλη τη χρονιά, οι δε παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κατακτώντας πολύ σημαντικές νίκες, που τους έφεραν σε αυτή τη θέση.

Ο ΟΑΧ καταφέρνει έτσι να τερματίσει στην 7η θέση της γενικής κατάταξης, συγκεντρώνοντας συνολικά 25 βαθμούς.

Ειδικότερα, η τελική βαθμολογία είναι η εξής:

1. ΑΕΚ 35 (31-28 σετ)
2. Ολυμπιακός 35 (28-31)
3. Παναθηναϊκός 32
4. Α.Ο. Ταταύλα 27 (6-5 ματς)
5. Πέρα Αθηνών 27 (5-6)
6. Ιφιτος Πατρών 26
7. Ο.Α. Χανίων 25 (2-0 νίκες)
————————————
8. Φιλία Ορεστιάδας 25 (0-2)
9. Α.Ο. Πεύκης 20
————————————
10. Αρης Νικαίας 18

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ΑΕΚ, οι Φιλία Ορεστιάδας και Α.Ο. Πεύκης θα αγωνιστούν στα μπαράζ με τον 2ο και τον 3ο της Α2, ενώ υποβιβάζεται ο Αρης Νικαίας.

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana