Στην αναμονή…

Γ' Τοπικό - Γενικά Β' Τοπικό - Γενικά | 20 Απριλίου 2018, 14:39

Λίγο καιρό υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι ομάδες που διεκδικούν την 3η θέση στη Β' Κατηγορία και τη 2η στη Γ' για να δουν αν αποκτήσουν το "εισιτήριο" ανόδου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ΕΠΣ Χανίων δεν έχει πάρει επίσημα καμία απόφαση ακόμα για έξτρα εισιτήρια ανόδου μετά την παραμονή της Παλαιόχωρας στη Γ’ Εθνική και έτσι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση προς τις ομάδες.

Βάσει προκηρύξεων των τοπικών πρωταθλημάτων δεν διευκρινίζεται αν θα ανέβουν έξτρα ομάδες, αλλά το μόνο που αναφέρεται είναι ότι θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή.

Αυτό που μοιάζει όμως δεδομένο είναι ότι στην προκήρυξη της Α’ Κατηγορίας αναφέρεται ότι το πρωτάθλημα 2018-2019 θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο των 18 ομάδων και ότι από το φετινό πρωτάθλημα θα υποβιβαστούν 4 ομάδες.

Κατά συνέπεια μετά την παραμονή της Παλαιόχωρας και την άνοδο του ΣΥΝΚΑ στη Γ’ Εθνική, σε συνδυασμό με τις 4 ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Α’ στη Β’ και τις 2 που – βάσει προκήρυξης – θα προβιβαστούν από τη Β’ στην Α’ προκύπτει ο αριθμός “17”.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Β’

Στην προκήρυξη της Β’ Κατηγορίας αναφέρεται ότι θα ανέλθουν οι 2 πρώτες ομάδες στην Α’ και οι τρεις τελευταίες θα υποβιβασθούν στη Γ’, ώστε και το πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019 να διεξαχθεί με 16 ομάδες. Από εκεί και πέρα τονίζεται ότι «για οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει οσον αφορά τον υποβιβασμό των ομάδων από τη Γ’ Εθνική στην Α’ τοπική κατηγορία, και από την Α’ τοπική στη Β’ τοπική κατηγορία, θα αποφασίσει σχετικά το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων».

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Γ’

Για τη Γ’ Κατηγορία η προκήρυξη αναφέρει ότι θα ανέλθει μία ομάδα και τονίζεται ότι και σε αυτή της Β’, δηλαδή ότι: «για οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει οσον αφορά τον υποβιβασμό των ομάδων από τη Γ’ Εθνική στην Α’ τοπική κατηγορία, και από την Α’ τοπική στη Β’ τοπική κατηγορία καθώς και από τη Β’ κατηγορία στη Γ’ κατηγορία θα αποφασίσει σχετικά το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων».

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis