Στην ΑΕΚ για δοκιμή δύο παιδιά από την ΑΠ Σούδας

Α.Π. Σούδας | 16 Ιανουαρίου 2018, 16:53

Στα Σπάθα θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες δύο παιδιά από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας για λογαριασμό της ΑΕΚ (19-20/1), όπου και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν και να περάσουν από το μικροσκόπιο των υπευθύνων του δικεφάλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δοκιμές γίνονται στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και αφορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων, Κωνσταντίνο Σκοπελίτη και Άγγελο Χαλκιαδάκη. Μάλιστα, ο πρώτος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη-έκπληξη με 2-0 επί του ΣΥΝΚΑ το πρωί της περασμένης Κυριακής (14/1), σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα βρεθούν για να συμμετάσχουν στο διήμερο καταγραφής ικανοτήτων για παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2004 & 2005, που θα διεξαχθεί από 19 έως 20.1.2018 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων της Ακαδημίας Σκοπελίτης Κωνσταντίνος και Χαλκιαδάκης Άγγελος. Η δραστηριότητα εντάσσεται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της συστηματικής παρακολούθησης παικτών των Τμημάτων Υποδομών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας από το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK. Θα ακολουθήσουν και αντίστοιχες δραστηριότητες για παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2002-2003 και 2006-2007.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards