“Στείρα” ισοπαλία για τον ΟΦΗ

Super League 1 28 Ιουλίου 2018, 20:38

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τα φιλικά της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι με το… στείρο 0-0 απέναντι στην Παναχαϊκή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, ενώ στο δεύτερο μέρος η απόδοσή του δεν ήταν η ίδια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, βέβαια, έκανε και πάλι τις δοκιμές του.

Οι “ασπρόμαυροι” ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και έκλεισαν στα καρέ του τον αντίπαλο. Στάθηκαν, βέβαια, άτυχοι, καθώς είχαν δύο δοκάρια με τον Σασί, στο 7’ και στο 28’, ενώ απείλησαν στο 23’ με τον Κουτσιανικούλη και στο 33’ με τον Βουό. Οι Πατρινοί, τώρα, σκόραραν στο 27’ με τον Μωραΐτη, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές είχαν σαν συνέπεια να… πέσει ο ρυθμός. Από το 75’ και μετά ο ΟΦΗ έπαιξε, μάλιστα, με 10 παίκτες, καθώς ο Κομεσίδης αποχώρησε τραυματίας και ο έμπειρος τεχνικός δε θέλησε να τον αντικαταστήσει. Στο 80’, βέβαια, ο Πλατέλλας και στο 83’ ο Φαζός θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει.

ΟΦΗ Α’ Ημίχρονο: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Μεγιάντο, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης, Σάσι

ΟΦΗ Β’ Ημίχρονο: Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης (61’ Φαζός), Κομεσίδης, Οικονόμου, Νάστος, Νέιρα (61’ Κοντογιάννης), Σάσι (61 Πλατέλλας), Ντίνας, Νοικοκυράκης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Α’ Ημίχρονο: Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Μωραΐτης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Β’ Ημίχρονο: Καπούταγλης, Νικολόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad