Στα 3-5 Πηγάδια με Ηρόδοτο οι Κουράκης, Αμαραντίδης και Βαρουξάκης

Football League 2 Αυγούστου 2018, 12:49

Ο Ηρόδοτος ολοκλήρωσε τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του στο Ηράκλειο ενώ ετοιμάζεται πλέον για το βασικό στάδιο το οποίο θα διεξαχθεί στη Νάουσα τις επόμενες ημέρες.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια, στην οποία βρίσκονται συνολικά 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και 3 Χανιώτες.

Πρόκειται για τον 20χρονο τερματοφύλακα Μάρκο Κουράκη και τους υπο δοκιμή Αντώνη Αμαραντίδη και Γιάννη Βαρουξάκη.

Οι δύο τελευταίοι συμμετέχουν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις του Ηροδότου και μένει να φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα αν θα καταφέρουν να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ του για τη νέα χρονιά.

Ο Ηρόδοτος θα δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια κατά την παρουσία του στη Νάουσα, το πρώτο με την Κέρκυρα στις (6/8) και το δεύτερο με τον Εδεσσαϊκό στις (12/8).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της, που έγινε στο γήπεδο του Ηροδότου και πηγαίνει στα 3-5 Πηγάδια, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Αυγούστου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής μας, Μανώλης Παπαματθαιάκης, μετέχουν 23 ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ της ομάδας, όπου είναι οι: Κασμερίδης, Κουράκης, Πλευριτάκης, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Μπαλάφας, Προβιδάκης, Μπάμπης, Αργκιλέσι, Κανδηλάκης, Μωραΐτης, Παναγιωτάκης, Κασαπάκης, Φουκαράκης, Καργιωτάκης, Κωνσταντινίδης, Μυλωνάς, Νικηφόρος, Αυγενικού, Σμυρλής, Δουλγεράκης, Δαμιανάκης, Κοντογιάννης.

Στην αποστολή μετέχουν ακόμα τρείς ποδοσφαιριστές, ο Ζωνάκης από τους Νέους του Ηροδότου και οι υπό δοκιμή, Αμαραντίδης και Βαρουξάκης.
Στο διάστημα της παρουσίας του στη Νάουσα, ο Ηρόδοτος, θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΑΟΚ Κέρκυρας (06/08) και με τον Εδεσσαϊκό (12/08).

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad