Στα Χανιά ο ΓΓΑ – Ξεκίνησε η δίκη για το ποδηλατοδρόμιο

Γενικά Θέματα 14 Μαρτίου 2019, 13:57

Στα Χανιά βρέθηκε την Τετάρτη (13/03) ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, με αφορμή την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση του ποδηλατοδρομίου Χανίων. 

Ο Ι. Συναδινός παρέστη ως μάρτυρας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για να καταθέσει για την υπόθεση, για την οποία ασκήθηκαν, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε, ποινικές διώξεις για απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος.

Podilatodromio Xania

Η παρουσία του ΓΓΑ στα Χανιά συνδυάστηκε και από μία σειρά επισκέψεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού. Ο κ. Συναδινός επισκέφθηκε το ΕΑΚ Χανίων, όπου και ενημερώθηκε για τις εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων από τον πρόεδρο Σάκη Κουβάτσο και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Μπαρτζώκα.

Επίσης, διεξήχθη συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα, τους Αντιδημάρχους Γιώργο Ξανθουδάκη (Τεχνικών Υπηρεσιών) και Σταύρο Φιωτάκη (Αθλητισμού), παρόντων των μελών του ΕΑΚ, με θέμα τις αθλητικές υποδομές της πόλης. 

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για το ζήτημα της ανακατασκευής του κλειστού κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι, όπου και ζητήθηκε από τη ΓΓΑ η συνδρομή του Δήμου Χανίων, με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εντάξει το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«O Δήμος και οι Υπηρεσίες του είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν με τα μέσα, που διαθέτουν, προκειμένου να απεμπλακεί το ζήτημα της ανακατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου, μιας υποδομής, που είναι ανεπίτρεπτο, να παραμένει τόσα χρόνια σε αχρησία» τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων, μετά το τέλος της συνάντησης.

 

karta antonis garden