Στα “χέρια” του Τομ Παπαδόπουλου ο Ηρακλής

Football League 14 Σεπτεμβρίου 2018, 10:06

"Εποχή" Τομ Παπαδόπουλου στον Ηρακλή, αφού όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας την περασμένη σεζόν συνέδραμε ως χορηγός αρχικά της προσπάθειας της ΠΑΕ και εν συνεχεία του Ερασιτέχνη Άρη.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει τα εξής:

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να εκδώσει μία από τις πιο ευχάριστες ανακοινώσεις από τότε που ανέλαβε το δύσκολο έργο να βάλει τον Ηρακλή στον δρόμο του με μόνη στήριξη τον κόσμο του. Μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΕΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στον Ηρακλή μας τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας κύριο Τόμ Παπαδόπουλο. Στον κύριο Παπαδόπουλο ευχόμαστε υγεία και δύναμη καθώς το έργο που αναλαμβάνει μόνο εύκολο δεν είναι. Το μεγαλείο του Ηρακλή είναι τέτοιο που θα χρειαστεί όλη του την διάθεση και την αμέριστη στήριξη όλων μας. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής καθώς και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είμαστε δίπλα στον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας για ότι χρειαστεί. Για έναν Ηρακλή αυτόνομο και δυνατό, όπως η ιστορία του προστάζει. Όπως τον ονειρεύονται όλοι όσοι έχουν τον Ημίθεο χαραγμένο στην καρδιά τους!

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards