Στα “πράσινα” Ρουσάκης και Βουρτσάνης

Μινώταυρος | 19 Ιουλ 2018, 22:15

Στην απόκτηση δύο νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Μινώταυρος, δίνοντας συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών απέκτησε τον Ευγένιο Ρουσάκη, που πήρε φέτος το “βάπτισμα του πυρός” στη Γ’ Εθνική με την Παλαιόχωρα, αλλά και τον Μάνο Βουρτσάνη, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κ20 του Πλατανιά.

 Ο Ρουσάκης (γενν. 21 Απριλίου 1998) αποτελεί “προϊόν” των Ακαδημιών της Σούδας, με παρουσία και στην πρώτη ομάδα του Άρη Σούδας και στη συνέχεια στις ομάδες υποδομής του Πλατανιά. Τη χειμερινή περίοδο εντάχθηκε στην Παλαιόχωρα με την οποία πήρε εμπειρίες στη Γ’ Εθνική, πανηγυρίζοντας – όπως και με τον Ερ Πλατανιά – την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων.

Όσον αφορά τον Βουρτσάνη (γεν. 28 Μαρτίου 1998) ξεκίνησε από τα 5 του το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία “Γιάννης Παθιακάκης”, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα. Οι σπουδές του στο Πολυτεχνείο Κρήτης συνδυάστηκαν τον Αύγουστο του 2016 με τη μεταγραφή του στην Κ20 του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου αναφέρει τα εξής:

Ο Α.Ο. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ανακοινώνει τη μεταγραφή των ποδοσφαιριστών ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΡΟΥΣΑΚΗ και ΜΑΝΟΥ ΒΟΥΡΤΣΑΝΗ τους οποίους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία με την ομάδα μας. Ευχαριστούμε επίσης τον ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ και την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για την διευκόλυνση των παραπάνω μεταγραφών.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad