Στα δικαστήρια με Ενσικουλού και Ατρόμητο

Πλατανιάς | 19 Ιουλίου 2018, 12:54

"Θέμα" αποδεικνύεται πως υπάρχει με τον Κλαρκ Ενσικουλού και τον Πλατανιά αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο. Οπως γίνεται γνωστό, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κινηθεί σε βάρος του Κονγκολέζου επιθετικού, αλλά και του ίδιου του Ατρόμητου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται ουσιαστικά για τη μεταπήδηση του Ενσικουλού στον Ατρόμητο, όταν ο παίκτης ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό από την ομάδα του Περιστερίου. Εκείνες τις μέρες και λόγω της κακής κατάστασης που βρισκόταν η ΠΑΕ δεν υπήρχε κάποιος άνθρωπος στον Πλατανιά ώστε να ενημερώσει τι συνέβη με τον Ενσικουλού και αν συγκεκριμένα πουλήθηκε στον Ατρόμητο, από τη στιγμή τουλάχιστον που είχε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, ή αν, εν πάση περιπτώσει, έμεινε ελεύθερος. Απ’ ό,τι φαίνεται το δεύτερο σενάριο δεν φαίνεται να ισχύει… 

Για το θέμα αυτό, γράφει τα εξής η ιστοσελίδα flnews: 

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πρόσφατα τον Κλαρκ Ενσικουλού από τον Πλατανιά. Δύο ημέρες πριν ο Κονγκολέζος, που δεσμευόταν με συμβόλαιο, είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ομάδας των Χανίων, η οποία προγραμματίστηκε να εκδικαστεί τη Δευτέρα (16/7) στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Ποιες ειδήσεις προέκυψαν από τη συνεδρίαση; Η αντίθετη προσφυγή των “ερυθρόλευκων”, τόσο σε βάρος της ομάδας του Περιστερίου, όσο και κατά του ποδοσφαιριστή!

Στην Α’ ΕΕΟΔ την ΠΑΕ Πλατανιάς εκπροσώπησε ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του. Ο νομικός εκπρόσωπος του Ενσικουλού, Αργύρης Λίβας δεν συναίνεσε και τότε ο Παναγόπουλος είπε: «Εχουμε καταθέσει αντίθετη προσφυγή και κατά του παίκτη και κατά του Ατρομήτου, αλλά δεν έχουν προσδιοριστεί. Ζητούμε συνεκδίκαση».

Ο Λίβας απάντησε: «Πρώτον είναι καταγγελία. Εμείς εδώ και 20 ημέρες, από τις 25 Ιουνίου έχουμε καταθέσει προσφυγή και η αντίθετη δεν έχει κοινοποιηθεί». Ο Παναγόπουλος παραδέχτηκε ότι αυτό δεν είχε συμβεί και ανέφερε: «Είχα προσωπικό πρόβλημα και δεν μπορούσα να την κοινοποιήσω. Ανέλαβα καθυστερημένα τον Πλατανιά και όταν πήρα την εντολή, την κατέθεσα. Θα κοινοποιηθεί άμεσα».

Ο δικηγόρος του Ενσικουλού ζήτησε από τον πρόεδρο της έδρας να εκδώσει απόφαση, έστω στις 23 Ιουλίου, οπότε μετατέθηκε η εκδίκαση: «Έστω για την ελευθερία του να βγάλετε απόφαση. Ξεκινάει και το πρωτάθλημα…». Έθεσε, πάντως και το ερώτημα με ποια σύνθεση θα συνεδριάσει η Α’ ΕΕΟΔ, αφού ο Πλατανιάς είναι ομάδα Football League και ο Ατρόμητος Super League.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του flnews, ο Πλατανιάς έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο σε βάρος του Στάμου θεωρώντας ότι, «η σύνθεση της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ είναι μη νόμιμη, καθώς ο πρόεδρός της, Βασίλης Ανδρόνικος είναι συνταξιούχος εφέτης, ενώ ο κανονισμός προβλέπει εν ενεργεία δικαστικό».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad