Σταύρε: Επιτυχημένη η πορεία μας μέχρι τώρα

Γ' Εθνική 14 Δεκεμβρίου 2019, 17:10

Τον ΠΟΑ υποδέχεται στη Σοχώρα το μεσημέρι της Κυριακής ο Ρεθυμνιακός με τον Ρένο Σταύρε να τονίζει ότι στόχος είναι η νίκη.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Ρεθυμνιακού αναφέρθηκε (στη Facebook σελίδα της ομάδας του) τόσο στον αυριανό αγώνα με τον ΠΟΑ όσο και στη γενικότερη παρουσία ου Ρεθυμνιακού στο πρωτάθλημα:

«Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι επιτυχημένη. Αν αναλογιστεί κάποιος ότι είμαστε και νεοφώτιστοι, αλλά και η ομάδα που δήλωσε συμμετοχή την τελευταία στιγμή στον όμιλο, τότε πιστεύω ότι έχει τα καλύτερα συμπεράσματα για τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας.

Τα στοιχεία αυτά έκαναν πολλούς να προεξοφλήσουν ότι θα είμαστε από τα φαβορί για υποβιβασμό. Όμως αγώνα με τον αγώνα, από την πρεμιέρα της σεζόν με το ΣΥΝΚΑ, αρχίσαμε να δημιουργούμε την εικόνα της υπολογίσιμης και ανταγωνιστικής ομάδας και να κερδίζουμε τον σεβασμό, από όλους τους αντιπάλους μας.

Αν μάλιστα δεν υπήρχαν οι ατυχίες των τραυματισμών, θα ήμασταν ψηλότερα βαθμολογικά. Όμως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, θα ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα και θα φτάσουμε στον στόχο μας. Χρειαζόμαστε την νίκη στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατσαλένιο και σε αυτήν φυσικά στοχεύουμε. Θα είναι το σημαντικό στοιχείο ώστε να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια και τις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Έστω και αν είναι ο τελευταίος αγώνας που θα δώσουμε στην έδρα μας, θέλουμε τον κόσμο να είναι ξανά κοντά μας. Γιατί μαζί ξεκινήσαμε και μαζί θα ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια. Έχει το δικό του σημαντικό μερίδιο σε ότι έχουμε πετύχει και νιώθει τα ίδια συναισθήματα με μας στα άτυχα αποτελέσματα. Όμως πάντα θα αποτελεί τον πολύτιμο συμπαίκτη μας.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad