Στίγμα Ροκάκη: Η φανέλα βάρυνε, ο στόχος ξεκάθαρος

Χανιά | 6 Αυγούστου 2018, 21:17

Με μια επιβλητική ομιλία μετά το τέλος του αγιασμού προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Αντώνης Ροκάκης έδωσε το στίγμα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό της περιόδου 2018/19. Σύμφωνα με όσα είπε ενώπιον φιλάθλων και δημοσιογράφων ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός.

Η ομιλία του Αντώνη Ροκάκη κράτησε για περίπου τρία λεπτά και ήταν χαρακτηριστική του κλίματος που κυριάρχησε στην επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Συγκεκριμένα μιλώντας προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ο πρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικού είπε τα εξής:

«Στην ιστορία της δικής μας διοίκησης δεν είχαμε ποτέ τόσους ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη σεζόν. Οσοι ήρθαν φέτος πρέπει να γνωρίζουν ότι η φανέλα που θα φορέσουν είναι πολύ βαριά! Οσοι ήταν από πέρσι ή πιο πριν να ξέρουν ότι η φανέλα έχει βαρύνει κι άλλο. Υπάρχει κάτι στον αέρα, το οποίο θεωρώ ότι αισθάνεστε όλοι και αυτό δεν είναι άλλο παρά το ότι η ομάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Τα έχουμε πει και κατ’ ιδίαν με τους περισσότερους, θα τα πούμε και τώρα που είμαστε όλοι μαζί. Ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός! Οσοι μας ξέρετε, έχετε καταλάβει ότι εμείς ως διοίκηση δεν κάνουμε ανάποδα, ούτε πίσω, αλλά μόνο μπροστά.

Rokakis omilia

Στιγμιότυπο από την ομιλία του κ. Ροκάκη.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θέλω απ’ όλους σας το 110%! Ολοι ξέρετε πολλά καντάρια μπάλα, γι’ αυτό είσαστε εδώ, έχει γίνει πολύ αυστηρή επιλογή από το τεχνικό τιμ και από τη δική μας πλευρά σε άλλα ζητήματα. Περιθώρια λαθών δεν υπάρχουν… Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε όλα τα επίπεδα, τα οποία ξέρετε πάρα πολύ καλά και φέτος θα είμαστε ακόμα πιο κοντά. Θα δείτε πράγματα στην πορεία, που δεν θα τα περιμένετε ούτε εσείς ίδιοι! Είμαστε λοιπόν κατά κάποια έννοια “καταδικασμένοι” να κάνουμε πρωταθλητισμό, να πρωταγωνιστήσουμε. Σας πιστεύουμε, είμαστε σίγουροι για σας. Θέλουμε κι εσείς οι ίδιοι να το πιστέψετε και να πάμε να πετύχουμε το στόχο μας. Καλή χρονιά και ό,τι θέλετε θα είμαστε δίπλα σας».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

Αργότερα, ο Αντ. Ροκάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, ουσιαστικά δεν έβγαλε κάποια είδηση, ωστόσο του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για το σενάριο να ανέβει μία μόνο ομάδα από τη Φούτμπολ Λιγκ στη Σούπερ Λιγκ, προκαλώντας εντύπωση με όσα είπε: «Είναι μια καλή πρόκληση για μας! Το ότι έγινε πρόταση να ανέβει μόνο μία ομάδα, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Αλλωστε, όλες τις κατηγορίες που έχουμε ανέβει, το έχουμε κάνει σαν πρωταθλητές», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας ακόμη τα εξής: «Κρατάμε τα θετικά της περσινής σεζόν και… προχωράμε. Υπάρχει γενικότερα σε όλα τα επίπεδα μία αναβάθμιση και νομίζω ότι το βλέπετε κι εσείς από τις κινήσεις που γίνονται. Σήμερα κάνουμε τον αγιασμό μας και ευχόμαστε να έχουμε υγεία. Οι στόχοι είναι υψηλότεροι από πέρσι».

Τέλος για το τι απομένει στις μεταγραφές, ο Αντ. Ροκάκης είπε: «Εξετάζουμε 2-3 περιπτώσεις έτσι ώστε να κάνουμε κάποιες ακόμα πολύ ποιοτικές προσθήκες, μόνο αν βρούμε όμως τους ποδοσφαιριστές με τα στοιχεία που χρειαζόμαστε. Αν βρούμε αυτό που θέλουμε», κατέληξε ο πρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad