“Στέγνωσε” από παίκτες!

Πλατανιάς | 19 Δεκεμβρίου 2019, 11:23

Μεγάλη ανάγκη για παίκτες δημιουργείται αναπόφευκτα στον Πλατανιά μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Καραγκούνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 26χρονος αμυντικός μέσος αναμένεται να απουσιάσει από την ενεργό δράση για 1,5, ίσως και 2 μήνες!

Ως εκ τούτου, ο Πλατανιάς μένει… στεγνός από ποδοσφαιριστές. Ηδη οι απώλειες, συμπεριλαμβανομένου και του Καραγκούνη που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψει προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, φτάνουν τις πέντε κι όλα αυτά στα καλά καθούμενα. Μάλιστα, στο ίδιο διάστημα, ήταν φανερό ότι ο Πλατανιάς είχε έλλειψη εναλλακτικών λύσεων σε θέσεις “κλειδιά” στο χώρο του γηπέδου και κύρια στην αμυντική του γραμμή και ούτως ή άλλως ακόμα κι αν οι απώλειες δεν ήταν τόσες πολλές, θα ήθελε παίκτες…

Ωστόσο, τώρα, οι ανάγκες πραγματικά μεγαλώνουν…

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους παίκτες που αποχωρούν, βρίσκεται πια και ο Γκοτ, επομένως το κενό του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, αποτελεί την πέμπτη απώλεια για την ομάδα αυτή τη στιγμή μετά τους Νίλι, Μάικιτς, Λεωνιδόπουλο και εσχάτως τον Καραγκούνη.

Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι επέρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος και ο Πλατανιάς θα έχει την ευκαιρία να δει πώς θ’ αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με τους τραυματισμούς των Λεωνιδόπουλου και Καραγκούνη να είναι τα δύο άσχημα γεγονότα.

Μέσα σ’ όλα αυτά, είναι προφανές ότι οι λύσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες για τον Γιάννη Τάτση για το παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad