Σπ. Κολομπάκης: Ο τραυματισμός με έκανε ακόμα πιο δυνατό

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 23 Οκτωβρίου 2018, 16:12

Ο Ποσειδών Καμισιανών/Ραπανιανών σημείωσε την πρώτη του νίκη στην Α' κατηγορία πριν από λίγες ημέρες κόντρα στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ, κάνοντας έτσι "σεφτέ" μετά από επτά αγωνιστικές.

Ο Σπύρος Κολομπάκης, σκόρερ του πρώτου τέρματος σε αυτό το ματς, μίλησε στο athlitiko για τη σημασία της νίκης η οποία δίνει σαφώς άλλη ψυχολογία στους παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια.

Ερωτηθείς για το σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από αρκετούς μήνες, ανέφερε ότι βγήκε πιο δυνατός, όντας σε καλή αγωνιστική κατάσταση πλέον, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τέως προπονητή του Ποσειδώνα Χρήστο Παπαδογιάννη τον οποίο ευχαριστεί για τη συνεργασία τους.

Πετύχατε την πρώτη σας νίκη μετά από επτά παιχνίδια, τι σημαίνει για εσάς μετά από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων;

«Ήταν μία νίκη που χρειαζόμασταν μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα στο παιχνίδι αυτό και κερδίσαμε δίκαια θεωρώ».

Πώς βλέπεις την πορεία του Ποσειδώνα, μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Ποιος είναι ο στόχος που θα έθετες για την ομάδα σου;

«Είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη γιατί η ομάδα πολλές φορές στάθηκε άτυχη σε κάποια παιχνίδια εώς τώρα, Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται στη θέση που είναι τώρα. Με την έλευση του νέου προπονητή, του κ. Πηγουνάκη η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάτσαση και πιο σίγουρη για τη συνέχεια».

Είχες ένα σοβαρό τραυματισμό που σε άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετό διάστημα. Πλεόν, όχι μόνο γύρισες, αλλά έχεις καταφέρει να βρίσκεις και δίχτυα στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πώς νιώθεις πλέον μετά τον τραυματισμό σου;

«Αισθάνομαι πολύ καλά αυτή την περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα μία δύσκολη δοκιμασία την οποία όμως βλέπουμε ότι δυστυχώς κατά καιρούς την περνάνε συχνά πλέον οι ποδοσφαιριστές. Με τη βοήθεια και τη στήριξη των γιατρών, της οικογένειάς μου και της ομάδας μου, έχω επιστρέψει πιο δυνατός. Δουλεύω καθημερινά και χαίρομαι που δείχνω και στο γήπεδο ως τώρα υγιής και δυνατός που είναι το πιο σημαντικό. Χαίρομαι εξίσου που βοηθώ την ομάδα μου όσο μπορώ».

Τι στόχους θέτεις σε προσωπικό επίπεδο από ‘δω και πέρα, μετά και την επιστροφή σου στα Χανιά;

«Οι στόχοι που θέτω είναι ξεκάθαροι, διότι η επιστροφή μου στα Χανιά δεν ήταν εύκολη λόγω του τραυματισμού μου. Αρχικά με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ να είμαι υγιής και στη συνέχεια βήμα βήμα να μπορώ να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να μπορώ να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα για να βοηθώ την ομάδα μου». Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω με την ευκαιρία που μου δίνεται τον κ. Παπαδογιάννη, που εκτός από ένας πολύ καλός προπονητής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατα το διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα».

Estrella

Rabona ad