Σπυρόπουλος: Προέχει η επόμενη μέρα για τον Παναιγιάλειο

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2018, 19:05

Η πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον Παναιγιάλειο "φάνηκε" μεταξύ άλλων και στις δηλώσεις που παραχώρησε ο υπηρεσιακός προπονητής στο ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, Αλέξης Σπυρόπουλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο κ. Σπυρόπουλος δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους του Αιγίου για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και ειδικότερα γιατί η ομάδα παρουσίασε αυτή την εικόνα δεχόμενη 4 γκολ. Ρωτήθηκε επίσης για τους (υποψήφιους) νέους ιδιοκτήτες, τονίζοντας πως πριν το παιχνίδι άνθρωπος δικός τους μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, όλα όσα είπε ο Αλ. Σπυρόπουλος στους δημοσιογράφους είναι τα εξής: «Νομίζω ότι δεν έχω πολλά λόγια να πω για το αγωνιστικό κομμάτι από το σημερινό παιχνίδι. Ολοι είδατε. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, προέχει νομίζω η επόμενη μέρα για την ομάδα και το ποια θα είναι αυτή».

Για το τι συνέβη και η ομάδα του Παναιγιάλειου παρουσίασε αυτή την εικόνα: «Νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας, το είδατε κι εσείς με τα μάτια σας. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Φάνηκε».

Για το αν μίλησε στην ομάδα και τους παίκτες κάποιος από τους καινούργιους ιδιοκτήτες: «Μίλησε. Μίλησε, αλλά σας λέω και πάλι πως η εικόνα το “λέει” μόνη της. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες από εδώ κι από εκεί. Κοιτάζουμε την επόμενη μέρα της ομάδας».

Για το αν υπάρχει “επόμενη μέρα” στον Παναιγιάλειο: «Νομίζω πως υπάρχει. Ετσι κατάλαβα».

Για τις προσφυγές των παικτών: «Μη με βάζετε σε τέτοια διαδικασία. Εγώ κάθισα μέχρι τελευταία στιγμή, εδώ, σαν Αιγιώτης. Προσπάθησα για το καλύτερο της ομάδας. Μη με βάζετε σε αυτή τη διαδικασία αν θα κάνει προσφυγή ο ένας ή ο άλλος. Δεν ξέρω. Εμένα το μόνο που μ’ ενδιαφέρει είναι να βρει η ομάδα το δρόμο της. Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε όλοι Αιγιώτες, φίλοι, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ηρθαν (στα αποδυτήρια) κάποιοι άνθρωποι και μας μίλησαν, ναι. Η καινούργια διοίκηση. Δεν μας είπαν συγκεκριμένα πράγματα. Αλλά μη με βάζετε σε αυτή τη διαδικασία. Θα έρθει η καινούργια διοίκηση και θα δούμε, ρε παιδιά. Δεν μπορώ… Εμείς κάτσαμε εδώ, ως Αιγιώτες, να το πάμε μέχρι τέλος, ό,τι μπορούμε θα το κάνουμε. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσουν από αύριο. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Ο,τι ξέρετε εσείς, ξέρω κι εγώ. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards