Σπουδαία μεταγραφή με Καβρουλάκη το Καλτσέτο

ΑΣ Καλτσέτο | 5 Ιανουαρίου 2018, 20:44

Μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας κατάφερε να ολοκληρώσει η ομάδα του Καλτσέτο που ενέταξε στο δυναμικό της τον Γιώργο Καβρουλάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πολύπειρος επιθετικός έχει πολυετή παρουσία στις ομάδες του τοπικού, έχοντας κατακτήσει πάρα πολλούς τίτλους ειδικότερα τα τελευταία χρόνια με τις Ιωνία 2000 και Άρη Βουκολιών με πρωταθλήματα, κύπελλα και σούπερ καπ στο βιογραφικό του. Μέχρι και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα, όμως ένα προσωπικό πρόβλημα δεν του επέτρεψε να συνεχίσει σε αγωνιστικό επίπεδο.

Παράλληλα, η ομάδα του Νότη Ματηγάκη απέκτησε τον Σήφη Ελευθερίου από την ΑΕ Κυδωνίας, ενώ παραχώρησε τον 14χρονο Γιώργο Νικολιουδάκη στον Κρητικό Αστέρα.

H ανακοίνωση του Καλτσέτο έχει ως εξής:

Μία από τις πιο σπουδαίες, αν όχι την πιο σπουδαία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας κατάφερε να κάνει η ομάδα του Καλτσέτο με την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Γιώργου Καβρουλάκη (στην φώτο με τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Χατζηδάκη).
Ο Καβρουλάκης αναμένεται να αποτελέσει το “βαρύ όπλο” στην γραμμή κρούσης της ομάδας για το υπόλοιπο της περιόδου, καθώς πρόκειται αναμφίβολα για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ πλούσιο βιογραφικό εδώ και πολλά χρόνια στα Χανιά.

Ο Καβρουλάκης αναμένεται να αποτελέσει το “βαρύ όπλο” στην γραμμή κρούσης της ομάδας για το υπόλοιπο της περιόδου, καθώς πρόκειται αναμφίβολα για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ πλούσιο βιογραφικό εδώ και πολλά χρόνια στα Χανιά. Μέχρι και την περυσινή σεζόν σκόραρε για λογαριασμό του Απόλλωνα, ενώ ένα πρόβλημα υγείας το περασμένο καλοκαίρι δεν του επέτρεψε να συνεχίσει με την ομάδα του Άη Γιάννη σε αγωνιστικό επίπεδο. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και κατακτήσει αρκετούς τίτλους με διάφορες ομάδες του νομού και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, όπως είναι ο Άρης Βουκολιών και η Ιωνία 2000 με πρωταθλήματα, κύπελλα και Σούπερ Καπ στο παλμαρέ του.

Η ομάδα του Νότη Ματηγάκη πραγματοποίησε ακόμα μία μεταγραφή και πρόκειται για τον Σήφη Ελευθερίου ο οποίος προέρχεται από την ομάδα της ΑΕ Κυδωνίας, την οποία ευχαριστεί για τη συνεργασία και την άψογη συμπεριφορά στην μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας.
Παράλληλα, υπήρξε και μία μετακίνηση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, αυτή του 14χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Γιώργου Νικολιουδάκη ο οποίος θα συνεχίσει στον Κρητικό Αστέρα για το υπόλοιπο της σεζόν.

kavros

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards