Σουργιάς: Μας έκανε καλό το ρεπό

Γ' Εθνική 17 Οκτωβρίου 2019, 12:37

Για την επιστροφή στη δράση και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πόρο ετοιμάζεται ο Ηρόδοτος, μετά το ρεπό που είχε για την 4η αγωνιστική.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ιστορικής ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού το ρεπό έκανε καλό στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να ξεκουραστούν, αφού προέρχονταν από το παιχνίδι διάρκειας 120′ με τη Δαμάστα για το Κύπελλο Ηρακλείου. 

Ο νεαρός τεχνικός παράλληλα κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί ακόμη μία φορά στο πλευρό της, όπως κάνει μέχρι τώρα σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο irodotosfc έχουν ως εξής: «Επιστρέφουμε στη δράση, μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, κόντρα στον Πόρο, μία πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από ήττα. Προετοιμαζόμαστε σκληρά όλη τη βδομάδα για τον αγώνα. Έχουμε πίστη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μας. 

Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει, όπως το έχει κάνει έως τώρα, και στο ματς της Κυριακής και περιμένουμε να έρθει μαζικά στο γήπεδό μας. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε τη νίκη και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το ρεπό της 4ης αγωνιστικής: «Θεωρώ ότι μας έκανε καλό αφού προερχόμασταν από ένα ματς Κυπέλλου στη Δαμάστα διάρκειας 120΄ και ξεκουραστήκαμε για δύο μέρες». 

Για τα προσεχή ματς (Πόρος, Γιούχτας, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ΠΟΑ και Επισκοπή): «Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Κοιτάμε κάθε αγώνα και κάθε ομάδα ξεχωριστά. Πάμε βήμα βήμα και ματς ματς».

 

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad