Σουμπασάκης: Καλή πορεία στο πρωτάθλημα και γιατί όχι και τίτλος!

Γ' Εθνική 5 Σεπτεμβρίου 2018, 14:18

Αρκετά ψηλά θέτει τους στόχους της φετινής ομάδας της Επισκοπής, Δημήτρης Σουμπασάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσε να κυνηγήσει ακόμα και τον τίτλο και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πολύπειρου ποδοσφαιριστή που μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, μεταξύ άλλων και για την κατάκτηση του τροπαίου του Σούπερ Καπ κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, είναι οι εξής: 

«Ηταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο καλών ομάδων. Εμείς είχαμε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ κι έτσι το ματς θα κρινόταν στο ποιος θα το έβαζε πιο γρήγορα. Ο Ερμής είχε κι αυτός δυο – τρεις καλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν εμείς που ευτυχήσαμε να το πετύχουμε».

Για τους στόχους της Επισκοπής τονίζει: «Οι στόχοι της Επισκοπής είναι να κάνουμε μα μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, γιατί όχι και τον τίτλο! Μια φορά πάντως, από τη μεριά της, η διοίκηση, μάς παρέχει αυτά που θέλουμε. Αγωνιστικά είμαστε ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας οπότε, δεν είμαστε έτοιμοι. Στόχος είναι να γινόμαστε μέρα με τη μέρα όλο και καλύτεροι».

Τέλος, αναφερθείς σε προσωπικό επίπεδο σημειώνει τα εξής: «Οι εμπειρίες όλων αυτών των 7 χρόνων είναι κάτι το μοναδικό όπως και οι στιγμές με τους πολλούς συμπαίκτες που έχω μοιραστεί μέσα στα συγκεκριμένα αποδυτήρια. Αυτός ο σύλλογος μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε γήπεδα που τα έβλεπα μόνο από την τηλεόραση, το ίδιο με συμπαίκτες και αντιπάλους. Όπως κάθε αγωνιστική χρονιά έτσι και φέτος θα δώσω ό,τι μπορώ για να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι σε όλους να έχουν μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς».

 

Estrella