Σμίγουν δύο αδέρφια στον Απόλλωνα!

Απόλλων | 14 Σεπτεμβρίου 2018, 19:20

Μία ακόμα μία σημαντική μεταγραφή ολοκληρώνει ο Απόλλων στην προσπάθειά του να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός για να κυνηγήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τον μεγάλο στόχο που έχει θέσει αυτή τη σεζόν. Συγκεκριμένα, ενέταξε στο δυναμικό του τον Ακη Ψαράκη που αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Μάνος Βεργανελάκης θα έχει έτσι στα χέρια του μία επιπλέον λύση στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του, για τον δύσκολο μαραθώνιο της Α’ κατηγορίας.

Ο Ακης Ψαράκης θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μάλιστα για πρώτη φορά με τον μεγάλο του αδερφό, Μάνο, που ήταν και ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος του Απόλλωνα στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Ικαρο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν τεθεί αντιμέτωποι αρκετές φορές στην Α’ κατηγορία τα τελευταία χρόνια, τόσο στις αναμετρήσεις της Παλαιόχωρας με τον Κρ. Αστέρα τη σεζόν 2016-17, όσο και πέρυσι στα παιχνίδια του ΣΥΝΚΑ με τον Απόλλωνα (απ’ όπου και η φωτ.).

Να σημειωθεί ότι ο Ψαράκης συνεχίζει στον Απόλλωνα με τη συγκατάθεση του Κρητικού Αστέρα, τον οποίο ο Απόλλων μέσω του ρεπορτάζ του athlitiko ευχαριστεί για την συνεργασία.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden