Σμίγει ξανά με τον πατέρα του ο Ν. Μαυρεδάκης

Χάλης Γρανίτης | 2 Ιανουαρίου 2018, 21:42

Μετά από 2,5 χρόνια πετυχημένης παρουσίας και την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας με τον Γρανίτη, ο Νικηφόρος Μαυρεδάκης αποχαιρετάει το σύλλογο της Αγίας Μαρίνας.

Ο Μαυρεδάκης θα συνεχίσει το β’ μισό της περιόδου στον Χάλη, όπου και θα σμίξει ξανά με τον πατέρα του Παντελή ο οποίος είναι και ο τεχνικός της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν ξανά και σε άλλες ομάδες όπως ο Γρανίτης και ο Αστέρας Μανολιόπουλου. Την μεταγραφή του επισημοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Μάλιστα, το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει στο γήπεδο που αγωνιζόταν μέχρι τώρα με τον Γρανίτη, αυτό της Αγίας Μαρίνας με τον Χάλη να φιλοξενείται από την Άμιλλα για την 15η αγωνιστική.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του έχει ως εξής:

Μετά απο 2,5 χρόνια άλλη μια ποδοσφαιρική εμπειρία έλαβε τέλος. Θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ευχαριστω στην ομάδα του ΓΡΑΝΙΤΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ στη διοίκηση, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να εκπληρώσει κάθε στόχο που εχει. Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός ο ΧΑΛΗΣ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ! Καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad