Σμίγει με παλιούς φίλους στον Ήφαιστο ο Γαρυφαλής

Ήφαιστος Χανίων | 4 Ιανουαρίου 2018, 21:46

Την γραμμή κρούσης του θωρακίζει για το υπόλοπο της περιόδου ο Ήφαιστος με την απόκτηση του Ανδρέα Γαρυφαλή από τον Κρητικό Αστέρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος επιθετικός με πλούσια σταδιοδρομιά στα Χανιά έρχεται να δώσει επιθετική οντότητα στην επίθεση για τον Γιώργο Ζερβουδάκη, ενώ ήταν μάλιστα από τους πρωταγωνιστές στο παιχνίδι κυπέλλου των δύο ομάδων που έγινε πριν από λίγο καιρό και στην πρόκριση τότε του Κρητικού από τη φάση των “8”.

Στον Ήφαιστο ο Γαρυφαλής θα συναντήσει ξανά παλιούς του γνώριμους κυρίως από την ομάδα του Νέου Αστέρα και ειδικότερα τον πολύ καλό του φίλο Χρήστο Οικονομάκη.

Η ανακοίνωση του Ηφαίστου έχει ως εξής:

Ο Ήφαιστος Χανίων με ιδαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Ανδρέα Γαρυφαλή που αγωνιζόταν στον Κρ. Αστέρα και έχει σημαντική διαδρομή στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Ευχαριστήρια δήλωση εξέδωσε και ο Γαρυφαλής στον λογαριασμό του στο Facebook που ευχαρίστησε άπαντες στον Κρ. Αστέρα για τη συνεργασία τους:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω και εγώ με τη σειρά μου, τον επόμενο σταθμό της πολύχρονης ποδοσφαιρικής μου πορείας! Θέλω πριν απ’ όλα να ευχαριστήσω τον εξαίρετο προπονητή Γιώργο Πανίδη για την υπέροχη συνεργασία και τον αγαπημένο μου πρόεδρο Νεκτάριο Μαρκουλάκη που ξέρω ότι στεναχωριέται πραγματικά που φεύγω. Φεύγω όμως μόνο με όμορφες αναμνήσεις και φίλους από τον Κρ. Αστέρα για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων του Ηφαίστου Χανίων. Είναι χαρά και τιμή μου που θα βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτό το νέο οικοδόμημα και ξέρω ότι θα συναντήσω μόνο φίλους και θα κάνω ακόμα περισσότερους στην οικογένεια του Ηφαίστου. Πάνω απ’ ολα να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα θα τα πούμε στο γήπεδο!

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards