Σκύβαλος: Σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη

Γ' Εθνική 19 Νοε 2018, 13:18

Ο ΠΟΑ έμεινε για άλλη μία αγωνιστική μακριά από τις νίκες, καθώς υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία από τον Ατρόμητο Πειραιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά το τέλος του ματς, μάλιστα, υπήρξε ένταση στις εξέδρες, με τους φίλους των Ατσαλενιωτών να εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκεια τους για την εικόνα της ομάδας. Ο Μανώλης Σκύβαλος, πάντως, τόνισε πως το σύνολο του σε κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη.

Αναλυτικά τόνισε: «Επιβεβαιώθηκε ξανά πως σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα και καμία δεν έχει υποβιβαστεί. Θα γίνει μία μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΟΑ δημιούργησε ευκαιρίες και έβγαλε πολλά από τα πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας, βγάλαμε κούραση. Μετά το 1-1 το παιχνίδι ήταν ανοιχτό. Επίσης, επειδή ακούστηκαν διάφορα τις προηγούμενες μέρες, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι κάθε παιχνίδι η ομάδα μου το παίζει για να το κερδίσει, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Ο ΠΟΑ προσεγγίζει όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίζει».

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad