Σκύβαλος: Για ένα θετικό αποτέλεσμα

Γ' Εθνική 5 Οκτωβρίου 2018, 10:54

Ο ΠΟΑ έχει μπροστά του το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του, καθώς την Κυριακή (16/07, 16.00) φιλοξενείται από τον ΟΦΙ.

Η ομάδα του Ατσαλένιου θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους Λασιθιώτες, ωστόσο θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό, εξάλλου, τόνισε και ο Μανώλης Σκύβαλος στη δήλωση του για το ματς.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής είπε: «Την Κυριακή παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που έχει σαν στόχο το πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και αρκετές παραστάσεις από την Γ’ Εθνική που ανεβάζουν τον δείκτη δυσκολίας.

Ο ΠΟΑ είναι μια νέα ομάδα που χτίζεται μέσα από νέους ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες και πολλά υποσχόμενους για το μέλλον. Στο προηγούμενο ματς αυτό που ήταν χαρακτηριστικό στο παιχνίδι μας ήταν η πειθαρχία, η αγωνιστική συγκέντρωση και ο σεβασμός στον αντίπαλο, στοιχεία που δείχνουν ότι έχουν μπει οι βάσεις για να γίνουμε μια οικογένεια και να αποκτήσουμε ομοιογένεια.

Αυτά τα στοιχεία θέλω να κρατήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι με τον ΟΦΙ. Σεβόμαστε την ομάδα της Ιεράπετρας, σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο αφού είναι γηπεδούχοι, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς ο αγώνας έχει τρία αποτελέσματα, πάντα παίζουμε και κυνηγάμε το θετικό και προσπαθούμε να μαθαίνουμε από το αρνητικό.

Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές. Έχω 100% εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και ελπίζω και θέλω ο κόσμος μας να γίνει ο 12ος παίκτης μας γιατί φέτος σε αυτό το νέο ξεκίνημα μας τον έχουμε ανάγκη».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad