Σκύβαλος: Βάσει ευκαιριών έπρεπε να κερδίσουμε

Γ' Εθνική 25 Νοεμβρίου 2018, 19:39

Ο ΠΟΑ βάσει ευκαιριών, σύμφωνα με τον Μανόλη Σκύβαλο, έπρεπε να φύγει με τη νίκη από τις Μουρνιές απέναντι στο ΣΥΝΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του προσφυγικού προαστίου, που επέστρεψε στα Χανιά ως αντίπαλος μετά το πέρασμά του από την ομάδα Κ20 του Πλατανιά, χαρακτήρισε το παιχνίδι “άγριας ομορφιάς” και μίλησε με καλά λόγια για το ΣΥΝΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ηταν ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς, πολύ ωραίο παιχνίδι και μέχρι τέλους η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Ηταν ένα παιχνίδι που πάνω απ’ όλα το χάρηκε ο κόσμος».

Για το εκτός έδρας αήττητο του ΠΟΑ: «Εμείς κάθε παιχνίδι το αναλύουμε και το προσεγγίζουμε διαφορετικά. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίσουμε. Το ότι εκτός έδρας δεν έχουμε χάσει ακόμα θεωρώ ότι είναι ένα τυχαίο γεγονός. Απλά πρέπει να βάλουμε παραπάνω δουλειά στο επιθετικό τρίτο, γιατί κάποια στιγμή δεν αρκεί να μη χάνεις, πρέπει να κερδίσεις κιόλας».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Εχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι αυτό αναλύεται με δύο τρόπους. Εμείς συνειδητά δώσαμε μέτρα και την μπάλα στον αντίπαλο. Είχε την κυκλοφορία το ΣΥΝΚΑ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έναν καινούργιο προπονητή, που έχει βάλει νέα πράγματα στην ομάδα του. Τους αφήσαμε να έχουν αυτοί την κατοχή στο αμυντικό τους τρίτο και θεωρώ ότι βάσει ευκαιριών έπρεπε να είχαμε κερδίσει σήμερα».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad