Σκόραραν στο δεύτερο μέρος Ποσειδών Κ.Ρ. και Πέργαμος

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Πέργαμος | 8 Δεκεμβρίου 2019, 16:29

Δεν ανέδειξε νικητή η πρωινή αναμέτρηση του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών με την Πέργαμο στο Κολυμπάρι.

Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο τελευταίο 10λεπτο. Το 1-1 ήταν έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Η Πέργαμος ευτύχησε να κάνει το 0-1 στο 56′ με σουτ του Δανιήλ. Η απάντηση του Ποσειδώνα ήρθε στο 82′, με τον Βλάχο να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

Η Πέργαμος με αυτό τον βαθμό ανέβηκε στους 20 και βρίσκεται μαζί με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών στην 4η θέση. Η ομάδα των Καμισιανών αντίθετα ανέβηκε στους 14 και θα περιμένει το παιχνίδι της Άμιλλας για να δει εάν θα συνεχίσει να είναι πάνω από τη ζώνη.

Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Τζώρτζογλου – Οβάκογλου

Ποσειδών Κ.Ρ. (Μανώλης Πηγουνάκης): Μαριανάκης, Τσότσος, Κατωτικίδης, Θεοδωρογλάκης, Χαμζάι, Τσαβαρής, Βόκας, Σκουμπάκης, Μπαλαντινάκης, Χαριτάκης, Βλάχος

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Κοζωνάκης, Κρασάκης, Τσιτσιριδάκης, Καφούσης, Μυλωνάκης, Κορωνιωτάκης, Χαλιβελάκης (65′ Χωραφάκης), Χανταμπάκης (72′ Δημ. Βουρδουμπάς), Φανταουσάκης (46′ Βαρδάκης), Δανιήλ, Γωνιωτάκης

 

Estrella

Rabona ad