“Σκληρό καρύδι” η Δόξα, βαθμός παραμονής με Απόλλωνα (pics)

Δόξα Παχ. Απόλλων | 28 Απριλίου 2018, 19:45

Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Μοναχή Ελιά ανάμεσα στη Δόξα και τον Απόλλωνα, αποτέλεσμα που φέρνει πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής τους γηπεδούχους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα των Παχιανών μετά τον Πανακρωτηριακό αποδείχθηκε “σκληρό καρύδι” και για τον Απόλλωνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια καλύτερη εικόνα και ήταν πιο απειλητική, ενώ η καλύτερη στιγμή για τον Απόλλωνα σημειώθηκε στο τέλος του ημιχρόνου.

Klironomos

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Απόλλων είχε την υπεροχή και ήταν την περισσότερη ώρα στο προσκήνιο, όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε για τη Δόξα στο 59′ με τον Κουκλάκη να κάνει σπουδαία διπλή επέμβαση. Στο 85′ ήταν σειρά του Σκουμπάκη να επέμβει στερώντας το γκολ στο πρώην “παιδί” της Δόξας, Μαρκουλάκη.

Bargiami

Οι φιλοξενούμενοι από το 76′ έπαιζαν με… υπηρεσιακό τερματοφύλακα τον Μπαριάμι, αφού ο Κουκλάκης αντικαταστάθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι φάσεις του αγώνα
20′ Σουτ του Χριστοφή απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουκλάκης.
24′ Κόρνερ του Κληρονόμου η μπάλα έφτασε στον Χριστοφή το σουτ του οποίου κόντραρε σε σώματα, για να στείλει την μπάλα στη συνέχεια ο νεαρός Βενέτης άουτ.
36′ Λάθος στον χώρο του κέντρου ο Βενέτης φεύγει στην κόντρα και πασάρει στον Μπαμπουνάκη, που με σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
37′ Σουτ του Γιαννολάρη ο Σκουμπάκης μπλόκαρε εύκολα.
42′ Γύρισμα του Μαρκουλάκη σουτ του Ψαράκη μέσα από την περιοχή, ο Παπαδάκης έβαλε σωτήρια το πόδι του και σταμάτησε την πορεία της μπάλας.
48′ Μακρινό σουτ του Κληρονόμου η μπάλα λίγο πάνω από την εστία.
51′ Ωραία συνεργασία των παικτών του Απόλλωνα, τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Λέκα, το σουτ του κοντράρεται και ο Σκουμπάκης μπλοκάρει.
59′ Σπουδαία διπλή απόκρουση του Κουκλάκη, αρχικά σε σουτ του Περράκη και στη συνέχεια σε κεφαλιά του ίδιου παίκτη.
85′ Κόρνερ του Γιαννολάρη κεφαλιά του Μαρκουλάκη και απόκρουση με το ένα χέρι του Σκουμπάκη σε κόρνερ.
90+1′ Σουτ του Μπαμπουνάκη άουτ.
90+3′ Ο Κουρνιδάκης κάνει το γύρισμα στην περιοχή, ο Μπαμπουνάκης όμως για λίγο δεν μπορεί να βρει την μπάλα.

Διαιτητής: Σαρής
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης-Μπαντά

Labardakis Papadakis

Δόξα Παχιανών (Γιάννης Λαμπαρδάκης): Σκουμπάκης, Αναστασόπουλος, Παπαδάκης, Κουνέτας, Μαυροδήμος, Γκιόκα, Περράκης, Χριστοφής (82′ Βόκρι), Κληρονόμος (90+2′ Νταουντάκης), Βενέτης (63′ Κουρνιδάκης), Μπαμπουνάκης.

Verganelakis

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Κουκλάκης (76′ Τζαγκαράκης), Γεμισάι (55′ Γκούντελος), Μπαριάμι, Μπιζάτης, Καραμπινάκης, Μαρκουλάκης, Τζαμαλής, Μανιαδάκης, Ψαράκης, Γιαννολάρης, Λέκα (66′ Μαραντόν).

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis