Σκληρή δουλειά κι ένα “ευχαριστώ” από τον ΟΦΗ

Super League 1 10 Ιουλ 2018, 20:24

Η σκληρή δουλειά συνεχίστηκε και σήμερα στον ΟΦΗ, καθώς το… μενού περιλάμβανε ξανά διπλή προπόνηση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πρωί το πρόγραμμα αφιερώθηκε στο αερόβιο κομμάτι και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου δούλεψαν στο ΒΑΚ. Την Τετάρτη (11/07), βέβαια,  θα γίνει προπόνηση μόνο το απόγευμα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη δυναμική παρουσία του τη Δευτέρα (09/07) στο “Γεντί Κουλέ”. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τους φιλάθλους μας, για την ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση  της ομάδας μας στο Γεντί Κουλέ.

Ηταν πραγματικά μια εικόνα που έδειξε τη δύναμη του ΟΦΗ και το πόσο έχει λείψει από την Σούπερ Λιγκ. Εδωσε δύναμη στους παίκτες μας, παλιούς και νέους και ώθηση για την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει με το τεχνικό επιτελείο, ώστε ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί όπως όλοι ονειρευόμαστε στην κατηγορία που ανήκει.

Είναι βέβαιο, ότι στο πρωτάθλημα, το γήπεδο μας θα φορέσει τα γιορτινά του και θα χαρίσει στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, την πιο αυθεντική ποδοσφαιρική εικόνα από τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ»!

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad