Σκέντζος: Πολύ σημαντικό το ματς με Πανακρωτηριακό

Γ' Εθνική 10 Δεκεμβρίου 2019, 18:34

Ως ένα «πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια» χαρακτηρίζει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό ο τεχνικός του ΑΟΑΝ, Ανδρέας Σκέντζος.

Η εντός έδρας ήττα από την Επισκοπή έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για τον ΑΟΝ, ο οποίος προετοιμάζεται για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό στα Καθιανά. Ο προπονητής της Λασιθιώτικης ομάδας, αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα με την Επισκοπή, έδωσε το έναυσμα για την επόμενη ημέρα:

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ καλά δουλεμένη και ξέραμε πως αν βρει χώρους θα γίνει πολύ επικίνδυνη. Δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα, στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, καταφέραμε να κάνουμε ένα γκολ και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε και το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξέρω τι έγινε και συνέβη ότι συνέβη όμως, πιστεύω ότι η Επισκοπή δεν έχει ανάγκη από κανέναν διαιτητή να έχει κάποια σφυρίγματα υπέρ της. Μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο στη Γ’ Εθνική. Σε τέτοιες καταστάσεις όταν λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος ο διαιτητής.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πρώτο ημίχρονο όμως, μετά το πέναλτι χάσανε την συγκέντρωσή τους και γι’ αυτό δεχθήκανε άλλα τρία γκολ. Πιστεύω ότι η Επισκοπή είναι καλή ομάδα αλλά και εμείς οφείλουμε από τώρα και στο εξής να ανασυγκροτηθούμε, να προετοιμαστούμε καλά για ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια απέναντι στον Πανακρωτηριακό.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad