Σημαντικός βαθμός στις Μουρνιές

Θύελλα Καλαθ. | 21 Απριλίου 2018, 20:22

Μινώταυρος και Θύελλα Καλάθενων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την 34η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Χανίων, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ακόμα έναν σημαντικό πόντο στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι γηπεδούχοι, βέβαια, έχουν πολλά παράπονα από την α’ βοηθό, κ. Μπαντά, και υποστηρίζουν ότι και τα δύο τέρματα του αντιπάλου δεν έπρεπε να μετρήσουν, καθώς στο πρώτο θεωρούν ότι υπήρχε οφ σάιντ και στο δεύτερο ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Στο 47’ ο Καλαϊτζάκης πέτυχε το 1-0, όμως στο 55’ ο Μ. Λουβιτάκης ισοφάρισε. Το συγκρότημα του Τάκη Διακάκη προηγήθηκε εκ νέου στο 68’ με τον Δημούση και τρία λεπτά αργότερα ο Αρ. Ρενιέρης ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Μουστάκης, Γιουρμετάκης (46’ Ανιάγκμπε), Δαμανάκης, Κελαϊδής, Κοζάκης (75’ Μ. Μανωλεδάκης), Ξεκουκουλωτάκης, Περαθωράκης, Τσαγκαράκης, Τιχομίροφ (65’ Θάνος), Καλαϊτζάκης, Δημούσης.

Θύελλα Καλ. (Θόδωρος Μπατιστάκης): Κόσκου, Μαραγκουδάκης, Λουπασάκης, Βεστάκης, Ουρούκου, Αρ. Ρενιέρης, Ν. Ρενιέρης, Σπ. Λουβιτάκης, Μ. Λουβιτάκης, Βαλέρα (65’ Β. Ρενιέρης), Μπαγλαντζής (46’ λ.τρ. Μαργαριτάκης).

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis