Σε “μπελάδες” η Σπάρτη

Football League 20 Σεπτεμβρίου 2018, 14:02

"Μπελάδες" πριν αρχίσει καν το πρωτάθλημα έχει η Σπάρτη, που καλείται να εξοφλήσει πλήρως τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της για να μην "ενεργοποιηθεί" η ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως φαίνεται οι υποθέσεις του πρώην παίκτη του ΑΟΧ Γιώργου Μπουζούκη και των Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Παναγιώτη Κατσίκη δεν είναι οι μόνες τις οποίες καλείται να διευθετήσει η ομάδα από τη Λακωνία, για να μπορέσει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου έχει ως εξής:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή,  Μπουζούκη Γεωργίου του Ελευθερίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 332/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Παναγιωτόπουλου Ιωάννη του Στέφανου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 208/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Κατσίκη Παναγιώτη του Σπυρίδωνος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 331/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards