Σε κακό φεγγάρι…

Πλατανιάς | 1 Δεκεμβρίου 2019, 23:10

Σε κακό φεγγάρι είναι γεγονός ότι βρίσκεται ο Πλατανιάς, καθώς η ήττα από τον ΠΑΣ είναι η τρίτη σερί που γνωρίζει στη Σούπερ Λιγκ 2.

Παράλληλα, τέλος λαμβάνει και το θετικό σερί που είχε μέχρι στιγμής στα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ο Πλατανιάς καλείται να βρει το καλό του πρόσωπο και να μπορέσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με τον Γιάννη Τάτση να δείχνει αυτή τη φορά ότι προσπάθησε ν’ ανακατέψει την τράπουλα, δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν το μεγάλο χρόνο συμμετοχής να βρεθούν στο βασικό σχήμα και ουσιαστικά ν’ αντικαταστήσουν παίκτες που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Ειδικότερα οι παίκτες αυτοί ήταν ο Λεωνιδόπουλος που αγωνίστηκε στον άξονα δίπλα στον Μποσέτι, ενώ για τις θέσεις των εξτρέμ προτιμήθηκε ο Παπαδόπουλος. Επίσης επέστρεψε στην άμυνα ο Ρουσσάκης που αποδείχτηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στη μία ώρα του αγώνα και έγινε αλλαγή από τον Σάαντο.

Από ‘κει και πέρα, τα γκολ που δέχτηκε ο Πλατανιάς είναι πραγματικά απόρροια τεράστιων λαθών, γκολ τα οποία θα μπορούσε να έχει αποφύγει τόσο στην πρώτη περίπτωση, όσο και στην δεύτερη όπου σχεδόν όλη η ομάδα βρίσκεται μέσα στην περιοχή και η μπάλα δεν μπορεί να απομακρυνθεί! Είναι γκολ, τα οποία ο Πλατανιάς φέτος έχει ξαναδεχτεί και γενικότερα δεν είναι τυχαίο αυτό που έχουμε σημειώσει, ότι αμυντικά τουλάχιστον, ο Πλατανιάς δεν έχει σχέση με το πώς παρουσιαζόταν αμυντικά ακριβώς ένα χρόνο πριν.

Από εκεί και πέρα, ακολουθεί τουλάχιστον το παιχνίδι με την Κέρκυρα όπου φαινομενικά ο Πλατανιάς θα μπορούσε να κερδίσει και να αφήσει οριστικά πίσω τον κακό του εαυτό.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad