Σε εξαιρετική κατάσταση πριν τα ντέρμπι

Ιδομενέας | 22 Οκτωβρίου 2018, 21:17

Εξαιρετικό ξεκίνημα έχει χαράξει στο ξεκίνημα της Β' κατηγορίας ο Ιδομενέας και με τις τρεις... συν δύο άνευ νίκες που έχει μέχρι στιγμής βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μάριου Σεργάκη είναι η μοναδική με το απόλυτο νικών και ενώ ακολουθούν πίσω της, τρεις ομάδες με 13 βαθμούς και μία με 11, όλες αήττητες μέχρι στιγμής.

Όλα αυτά και ενώ τις επόμενες δύο αγωνιστικές ακολουθούν τα δύο πρώτα ντέρμπι της σεζόν. Ο Ιδομενέας φιλοξενείται από τον Νέο Σαμψών την 6η αγωνιστική, ενώ στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον Χάλη, τις δύο από τις τρεις ομάδες δηλαδή που βρίσκονται στο -2.

Ο Ιδομενέας έχει στοχεύσει στο βήμα παραπάνω φέτος έχοντας κάνει μετρημένες προσθήκες σε όλες του τις γραμμές, ενώ παράλληλα έχει διατηρήσει και τον περυσινό του κορμό με τους δικούς του ποδοσφαιριστές.

Η… συνταγή μέχρι στιγμής αποδίδει αρκετά καλά και στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να διατηρηθεί ψηλά καθ ‘ολη τη διάρκεια της σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η μεταγραφή του Βασίλη Γωνιωτάκη ξεχώρισε δίχως αμφιβολία το περασμένο καλοκαίρι με τον έμπειρο επιθετικό να έχει αρχίσει την “απόσβεση” με τρία γκολ σε ισάριθμα ματς.

Η ευχάριστη έκπληξη ωστόσο για τον Σεργάκη δεν είναι άλλη από τον 19χρονο επιθετικό Αλέξανδρο Πενταράκη που έχει καταφέρει να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ όχι μόνο στον Ιδομενέα αλλά και στην κατηγορία αφού με το τέρμα που πέτυχε την Κυριακή απέναντι στην Πέργαμο, έφτασε τα τέσσερα και ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τους Μαναρώλη και Σελάμη.

Ο Ιδομενέας ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Νέο Σαμψών με στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του και να διατηρήσει σαφώς τα “σκίπτρα” στην κορυφή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:

1η αγωνιστική: Κεραμειά-Ιδομενέας 0-3 ά.α.
2η αγωνιστική:
Ιδομενέας-ΑΠ Σούδας 4-2 (Πενταράκης 2, Γωνιωτάκης, Σπ. Βαϊγκούσης)
3η αγωνιστική:
Άμιλλα-Ιδομενέας 1-2 (Μπιτσάκης- Πενταράκης, Γωνιωτάκης)
4η αγωνιστική:
Ιδομενέας-Αστέρας Μαν. 3-0 ά.α.
5η αγωνιστική
: Iδομενέας-Πέργαμος 4-0 (Γωνιωτάκης, Πενταράκης, Σπ. Βαϊγκούσης, Π. Βαϊγκούσης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad